Diyarbekirsporda Hedef Galibiyet

Bugün Orhangazispor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor,kamp yaptığı Yalova’da yaşayan Diyarbakırlılar tarafından yakın ilgi ve destek görüyor.

Diyarbekirsporda Hedef Galibiyet

ZİRVE YARIŞINDA ÖNEMLİ MAÇ BUGÜN

3.Lig 2.Grup’ta geçen hafta sahasında Sultanbeyli Belediyespor’a 2-0 yenilerek 10 maçlık yenilmezlik ünvanını kaybeden, hafta içinde de deplasmanda Adanaspor’a 3-1 yenilerek kupada gruplara kalamayan Diyarbekirspor, zirve yarışındaki en önemli rakiplerinden olan Orhangazispor’u deplasmanda yenerek şampiyonluk yarışında avantaj sağlamak istiyor. Maçın hakemleri İzmir Bölgesinden. Deniz Gültekin’in orta hakemlik yapacağı maçın yardımcı hakemleri Sebahattin Ayvazoğlu ve Hüseyin Alak,4.hakem ise Emre Bulut.

YALOVA’DAKİ D.BAKIRLILARDAN DESTEK

Cuma günü Adana’dan uçakla İstanbul’a, oradan da deniz yolu ile Yalova’ya geçerek burada kampa giren Diyarbekirspor, Yalova Stadı’nda yaptığı idmanlarla maça hazırlandı. Yalova Diyarbakırlılar Derneği yönetimi, Yeşil-Kırmızılı kafileye yakın ilgi gösterdi. Takımı çiçeklerle karşılayan dernek başkanı Veysel Kılıç ve dernek yönetimi, dün takıma yemek vererek zorlu maç öncesinde moral ve motivasyon sağladı. Diyarbekirspor, bu sabah karayolu ile maçın yapılacağı Bursa’nın Orhangazi ilçesine geçecek.

DİYAR DEPLASMANDA, ORHANGAZİ EVİNDE BAŞARILI

8 deplasman maçında 2 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Diyarbekirspor hanesine 10 puan yazdırdı. Ev sahibi Orhangazispor ise kendi sahasında 8 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine 19 puan yazdırdı. Lider Etimesgut Belediyespor’u yenen tek takım olan Bursa temsilcisi, hafta içinde deplasmanda Çaykur Rizespor’a yenilerek kupadan elendikten sonra bu maça odaklandı.

Orhangazi İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle bugünkü maça Diyarbekirspor’lu taraftarlar alınmayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler