Diyarbekirspor Engel Tanımıyor

Bu sezon elde ettiği 25 puanın 18’ini kendi sahasında alan Diyarbekirspor, oynadığı 7 iç saha maçında 6 galibiyet ve 1 yenilgi alarak, hiç berabere kalmadı.

Diyarbekirspor Engel Tanımıyor

Geçen sezon en başarılı deplasman takımı olmasına rağmen kendi sahasındaki başarısız tablo nedeniyle şampiyonluğu kaçıran Diyarbekirspor’da tablo bu sezon tersine döndü. Yeşil-Kırmızılı takım,iç sahada en başarılı 4 takımdan biri. 25 puanın 18’ini kendi sahasında alan Diyarbekirspor, 7 iç saha maçında 6 galibiyet ve 1 yenilgi alırken hiç berabere kalmadı. Tek yenilgisini Denizli Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilerek alan Diyarbekirspor,evinde 13 gol attı ve kalesinde 4 gol gördü.

DEPLASMANDA GOL KISIRLIĞI

Diyarbekirspor, deplasmanda ise geçen sezonu aratıyor. 7 deplasman maçında 1 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 7 puan toplayabildi. Deplasmanda sadece Sancaktepe Belediyespor’u (2-0) yenebilen Yeşil-Kırmızılı takım, 2 gol atıp 3 gol yedi. 7 maçın sadece 1’inde gol atma başarısını gösteren Diyarbekirspor, geriye kalan 6 maçta rakip fileleri havalandıramadı.

Diyarbekirspor, genel toplamda ise kalesinde gördüğü 7 golle Ofspor’dan sonra en az gol yiyen takım ünvanına sahip.

ALTUNSOY’LA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Bu arada Bülent Demirkanlı yönetiminde 1’i kupa ve 4’ü lig olmak üzere 5 maçta 2 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başarısız bir grafik çizen Diyarbekirspor,Namık Altunsoy’un teknik direktörlüğünde coşuyor. Altunsoy’la 11 maça çıkan Yeşil-Kırmızılı takım Ziraat Türkiye Kupası’nda Medicana Sivasspor’u deplasmanda 1-0 yenip tur atlarken,ligde de 10 maçta 6 galibiyet,3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 21 puan topladı.

Kaynak: Spor Merkezi