Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a AK Parti ve CHPli vekillerden deplasmanda tam destek; Başkan Aziz Elaldı'dan centilmenlik vurgusu

Bugün Diyarbakır temsilcisi TFF 1 Lig’de yerini alan Amedspor’un, Fatih Karagümrük Belediyespor ile oynayacağı ligin ilk maç öncesi Amedspor’a Diyarbakırlı siyasi parti temsilcilerinden tam destek geldi.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a AK Parti ve CHPli vekillerden deplasmanda tam destek; Başkan Aziz Elaldı'dan centilmenlik vurgusu

Diyarbakır temsilcisini İstanbul deplasmanında karşılayan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Fatih Karagümrük'le oynanacak ligin ilk maçında tribünde olacağız. Teknik Direktör Ersun Yanal'a, futbolcularımıza, yöneticilerimize başarılar diliyorum, teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “TFF 1. Lig sezonuna bu akşam Karagümrük spor maçı ile başlayacak olan şehrimizin futbol takımı #Amedspor’a başarılar diliyorum. Yeni sezonun tüm spor kulüplerimize ve sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasına yer verdi.

BAŞKAN ELALDI'DAN CENTİLMENLİK VURGUSU

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sezonun ilk maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu. Elaldı, “Sevgili Amedsporlular, İstanbul’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından bizlere destek verecek tüm taraftarlarımızı, futbolun centilmenlik, dostluk ve toplumsal barışı simgeleyen bir güç olduğunu unutmadan, bu anlamlı mücadelede yanımızda olmaya davet ediyoruz. Birlikte, sahada ve tribünde örnek olalım” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz