Diyar Kupada İddialı

Diyarbekirspor Basın Sözcüsü Saffet Azbay, Türkiye Kupası’nda 1.tur kuralarının yarın çekileceğini söyledi.

Diyar Kupada İddialı

Azbay, Türkiye Kupası 1.turunda, ön eleme turu müsabakalarını kazanan 15 Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımı ile 57 Spor Toto 3.Lig takımının mücadele edeceğini belirtti.

Azbay, “Geniş bir kadroya sahip olan ekibimizle, ligin yanı sıra kupada da başarılı olmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmektir. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

KUPADAKİ İDDİA

Geçen sezondan kalma 4 maç cezaları olan futbolcular Ceyhun Demircan ve Tunç Behram için ise kupa maçlarının önemli olduğunu belirten Azbay, şöyle konuştu:

"Statüye göre kırmızı kart ve PFDK tarafından verilen cezalar tüm resmi maçlarda geçerli olduğu için olası kupa maçlarında oynamayacak olan bu iki futbolcumuzun cezası erken bitecek. İki futbolcu da Eylül ayının sonuna kadar kupa ve ligdeki maçlarda oynamayarak cezalarını tamamlayacak."

Azbay, gelecek hafta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda yapacakları lig maçının hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Spor Merkezi