Diyar Denizli Maçına Hazır!

3.Lig’de 5.hafta maçları 19 Eylül Cumartesi günü yapılacak. 2. Grup’ta 1 haftayı bay geçen ve oynadığı 3 maçta da 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 4 puan toplayan Diyarbekirspor,kendisi gibi 4 puana sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma, Diyarbekirspor’un geçen sezon Denizli ekibi ile oynadığı maçta yaşanan olaylardan kaynaklanan cezadan dolayı seyircisiz oynanacak.

Diyar Denizli Maçına Hazır!

3.Lig’de 5.hafta maçları 19 Eylül Cumartesi günü yapılacak. 2. Grup’ta 1 haftayı bay geçen ve oynadığı 3 maçta da 1 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 4 puan toplayan Diyarbekirspor,kendisi gibi 4 puana sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma, Diyarbekirspor’un geçen sezon Denizli ekibi ile oynadığı maçta yaşanan olaylardan kaynaklanan cezadan dolayı seyircisiz oynanacak. Bu maçın ardında seyircisiz oynama cezası 3 maça düşecek. PFDK, Diyarbekirspor’a 6 maç seyircisiz oynama cezası vermiş ve bu ceza Tahkim Kurulu tarafından 5’e indirilmişti.

ÇİFT KALE MAÇ KIRAN KIRANA

Diyarbekirspor, mutlak galibiyet hedeflediği maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-Kırmızılı takım, Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak mücadelenin provasını maçın oynanacağı Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik heyet, takımda yaşanan gol sorununa çözüm üretmek amacıyla özel çalışmalar üzerinde durdu.

Takım,daha sonra iki gruba ayrılarak çift kale maç yaptı. Kıran kırana geçen çift kale maçta teknik heyet, değişik hücüm varyasyonları üzerinde durdu. Adalesinde gerilme meydana gelen Mert Somay, çalışmayı yarım bıraktı. Teknik heyetin riske etmemek için idmandan çıkmasına izin verdiği tecrübeli futbolcunun sakatlığının ciddi olmadığı ve Denizli BBSK maçında forma giyebileceği kaydedildi.

Kaynak: Spor Merkezi