Cumartesi mesaisi

YGS nedeniyle Cumartesi gününe alınan 2.Lig ve 3.Lig maçları bugün oynanacak

Cumartesi mesaisi
3.Lig’de 32.hafta maçları yapılacak. Büyükşehir, Ümraniye’yi ağırlarken, Kayapınar,Yozagat’ta puan mücadelesi verecek. Prestij maçlarına çıkan Erganispor’un konuğu ise B.Bingölspor.

BÜYÜKŞEHİR-ÜMRANİYESPOR Stat :S.Tepe DİSKİSpor

Saat :14.30

Hakemler :H.Hüseyin Yıldırım (Orta-Eskişehir), Fatih Yelseli (1.Yardımcı-Eskişehir),M.Fırat Darcan (2.Yardımcı-Bursa), Harun Aytaş (4.Hakem-Eskişehir)

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak isteyen Büyükşehir Belediyespor,Ümraniyespor maçı öncesinde teknik heyeti savunmada sıkıntı yaşıyor. Sakat olan Ömer Deniz’in oynaması zor,Kamil’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Teknik heyet, sezon başından beri beraber oynayan savunmacıların sakatlığından dolayı bugünkü maça ara transferde Eyüpspor’dan alınan Güray’ı hazırladı. Sarı-Kırmızılı takımda cezalı futbolcu ise yok.

Y.YOZGATSPOR-KAYAPINAR Stat :Yozgat Bozok

Saat :14.30

Hakemler :Emre Kosif (Orta-İstanbul), Candaş Elbil (1.Yardımcı-İstanbul),M.Salih Mazlum (2.Yardımcı-İstanbul), Kerem Altınçiçek (4.Hakem-İstanbul)

Ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışla hızla küme düşme hattından uzaklaşan Kayapınar Belediyespor, az da olsa Play-Off şansı olan Yimpaş Yozgatspor’u deplasmanda yenerek puan cetvelinde iyice rahatlamak istiyor. Dün Yozgat’a giden Yeşil-Sarılı takımda morallerin üst seviyede olduğu gözlenirken, sakat ve cezalı olmaması da ayrı bir doping oldu.

Bu arada Spor Toto 3.Lig 2.Grup’tan küme düşmesi matematiksel olarak olmasa da psikolojik olarak gerçekleşen Erganispor ise evinde, Play-Off hesapları yapan ikinci yarının başarılı ekibi Belediye Bingölspor’la karşılaşacak. Ergani İlçe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak maçta Giresun bölgesi hakemi Taner Ağıç düdük çalacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz