Bülent Korkmaz: Oyuncularımı kutluyorum

İstanbul BBSK Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kornerden yedikleri golle yenildiklerini; ancak oyuncularını, ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutladığını söyledi.

Bülent Korkmaz: Oyuncularımı kutluyorum

Fenerbahçe’ye 2 – 1 yenildikleri maçın ardından İstanbul BBSK’de teknik direktör Bülent Korkmaz, “Hem mücadelelerinden hem de disiplinli oyunlarından dolayı oyuncularımı kutluyorum. Duran toptan gol yedik. Bunlar futbolun içinde olan şeyler; ama önemli olan mücadelemiz. İyi oyunumuzu üzerine katarak geliştiriyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Maçın devre arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve sarı – lacivertli futbolcularla gerginlik yaşamasıyla ilgili olarak Bülent Korkmaz, “Aykut hocayla tartışmadım. Hiçbir teknik direktörle tartışmaya girmem. Aykut kocaman’a da saygım var. Saha içi olayları saha içinde bırakıyorum. Saha içi olaylar saha içinde kalmalı.” şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisiyle ilgili fikri sorulan Korkmaz, “Ben kendi takımıma bakıyorum. Bu saatten sonra ne Fenerbahçe ne de Galatasaray beni ilgilendirmez. Ben kendi takımıma bakarım.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz