Beşiktaş ve Fener Salih'in peşinde

Bucaspor Başkanı, genç yıldızları Salih Uçan için 'Beşiktaş ile anlaştı' haberlerinin ardından bir açıklama yaparak Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu söyledi.

Beşiktaş ve Fener Salih'in peşinde

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor’un kulüp başkanı Mehmet Bektur, Salih Uçan için Fenerbahçe’nin bir teklif verdiğini, genç oyuncuyla ilgilenen Beşiktaş ile de yarın görüşme yapacaklarını söyledi.

Mehmet Bektur AA muhabirine, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakaları için 19 Yaş Altı Milli Takımı ile birlikte kampta bulunan genç oyuncu Salih Uçan’ın transferiyle ilgili bazı kulüplerin kendileriyle temasa

geçtiğini kaydetti.

Futbolcunun ve kulübün menfaatlerinin uyuşması halinde Salih’i satabileceklerini belirten Bektur, ”Salih için Fenerbahçe bir teklif sundu, Beşiktaş ile de yarın bir görüşme yapacağız. Yurt dışından da Rubin Kazan, Salih

ile ilgileniyor. Bu ay sonunda oynanacak elit tur maçlarının ardından da yurt dışından başka ekipler de teklif sunabileceklerini ilettiler” dedi.

Marmaris Belediyespor altyapısında yetişen 18 yaşındaki Salih Uçan, bu sezon Bank Asya 1. Lig’de 24 maçta 1 gol attı.

Lig TV: Beşiktaş Salih ile anlaştı

Öte yandan Lig TV, Bucaspor forması giyen 1994 doğumlu ortasaha oyuncusu Salih Uçan, Beşiktaş ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Bucasporlu futbolcu ligde son oynanan Kasımpaşa maçında 1 gol, 2 de asist yaptı.

Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz