Artık madalya aldı

28. Boğaziçi Uluslararası Karate Turnuvası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporlu Sevda Artık, gümüş madalya elde etti.

Artık madalya aldı

9 ülkeden 700 sporcunun yer aldığı 28. Boğaziçi Uluslararası Karate Turnuvası’nda Sevda Artık, genç bayanlar 48 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sevda Artık, yaptığı açıklamada, 28. Boğaziçi Uluslararası Karate Turnuvasına çok iyi hazırlandığını ve şampiyona iddialı gittiğini söyledi.

GÜMÜŞ MADALYA

İyi mücadele ettiği turnuvada, gümüş madalya elde ettiğini belirten Artık, şöyle dedi:

"Hakem kararıyla ikinci oldum. Amacım şampiyon olmaktı ama olmadı. Bundan sonra daha çok çalışacağım. Antrenmanlarımı aksatmayacağım. Bana inanların güvenini boşa çıkarmadan çalışmalarımı sürdüreceğim."

Antrenör Ahmet Yazar da, "Avrupa'nın en prestijli müsabakalarından biri olan Uluslarası Boğaziçi Karate Turnuvası oldukça çekişmeli geçti. Bu turnuvaya çok iyi hazırlandık. Finalle kadar yükseldik. Ama çok istediğimiz altın madalyayı alamadık. Bu nedenle çok üzgünüz" dedi.

Turnuvaya, Türkiye, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Sırbistan, Irak, Filistin, Hırvatistan, Karadağ, Kuveyt’ten sporcuların katıldı.

Kaynak: Spor Merkezi