Amedspor'da Karakaş Başkanlığı Bıraktı

Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Amedspor kulübü Başkanı Ali Karakaş, yoğun işlerini gerekçe göstererek başkanlıktan ayrıldı.

Amedspor'da Karakaş Başkanlığı Bıraktı

2016–2017 Futbol sezonunda Spor Toto 2.Lig'de mücadele edecek olan Amedspor kulübü Başkanı Ali Karakaş, yoğun işlerini gerekçe göstererek başkanlıktan ayrıldı. Karakaş'ın yerine Asbaşkan Nurullah Edemen geçti.

Karakaş, "Amedspor'da Başkanlık yapmak benim için bir şerefti. Gecen yıllarda taraftarlarımızın beklentilerini veremedik çünkü cezalardan dolayı hedefimize ulaşamadık. Bu anlamda gecen sezonda yönetim ile beraberinde çok güzel ve başarılı geçti ama bu yeni sezonda başkanlığı işlerim yoğunluğundan dolayı ve fazla vakit ayıramayacağımdan bu yeni sezonda Başkanlık yapmayacağım ve bu sezon 2016-2017 ise yeni başkan ve yönetimde de beraber olduğum arkadaşım Nurullah Edemen'e bırakıyorum yeni sezonda Amedspor'a ve yeni başkanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi

EDEMEN'DEN ALİ KARAKAŞ'A TEŞEKKÜR

Nurullah Edemen ise Başkan Ali Karakaş'a emeklerinden dolayı teşekkür ederek, "Yalnız Ali arkadaşım başkanlığı bırakmadı, biraz dinlenmek istiyor diye düşünüyorum onun bizlere faydası olduğunu biliyoruz. Ama kendi isteğiyle işlerinin yoğunluğunu ifade etti. Bizde bu anlamda gecen sezon yapmış olduğu emeklerinden dolayı Amedspor ve yönetim adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu tablonun bir daha geçen sezon gibi olmayacağını dile getiren Edemen, "Sporun sadece futbol olduğunu sahaya yansıtacağız ve mücadelemiz sürdüreceğiz. 2 futbolcu arkadaşımızla anlaştığımız gibi kampa almıştık ama dış etkenler arkadaşlarımız bu kentimizden futbol oynamaması için geri çevirmişlerdi. Biz futbolcu alırken, futbolcu arkadaşlarımıza önce insan olacaksınız ve sonra iyi futbolcu olacaksınız diyoruz. Futbolcunun dinine, ırkına, rengine, ülkesine, diline bakmıyoruz. Önce insan sonra iyi sporcu olacaktır. İnsan olmayan futbolcu olan bize yaramayacaktı. Amedspor 2 futbolcu arkadaşlarımızla anlaşmıştık uçak biletlerine almıştık ama son dakika gelmekten vazgeçtiler. Tabi bunlara etki olarak ailevi olabilir dış etkenler olabilir bilemiyorum bizler o transferleri yapmış olsaydık belki bugün Amedspor transferleri konuşulacaktı. Çok iyi sporcuları katamadık ama Amedspor kulübü olarak gecen sezon takım iskeletimiz bozmadık. Sporcularımız antrenörümüz nezdinde kalması gereken futbol kardeşlerimiz olan 11 sporcumuzla iç transfer de sözleşme imzaladık. 9 sporcu ile dış transferlerimize tüm sporcularımıza 1 sporcu hariç olmak üzere 3 yıllık sözleşme yaparak ve alt yapıdan 3 sporcu kardeşimizi de aldık A takımımıza ve yolumuza 2016-2017 sezonuna bugün itibari ile futbolcu kardeşlerimizi ile bitlikte kurban keserek sezon ilk maçı olan deplasmanda oynayacağımız Erzurumspor maçı içim Erzurum'a yolcu ettik" dedi.

AMEDSPOR 4 FİRMA SPONSOR OLDU

Edemen, "Amedspor olarak kurumsal olarak yeni yolumuza devam ediyoruz ve gayret etmek zorundayız. Amedspor formasında 4 tane sponsor olacak. Göğüs, sırt, kol ve şort. Sırt reklamı olarak Karakoç Grup, Gögüs reklamı olarak Çeysa ve Mable Çikolata, kol Asmin Grup şortları reklamları verdi. Reklam gelirimizi artırmak adına sporcu kardeşlerimle reklam bilboartlarında reklam verecek şirketlerimiz ile ürün tanıtacaklardır. Burada da taraftarlarımıza bizleri yalnız bırakmamaları ve gecen sezon yaşanan olaylar dolayı 500 bin TL yakın ceza ödedik ve bu sezon böyle şeylerin yaşanmaması için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Spor Merkezi