Amed Sfk’da Eyüpspor Mesaisi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nde hazırlıklar başladı.

Amed Sfk’da Eyüpspor Mesaisi

Yeşil kırmızılı ekip, Pazar günü kendi sahasında yapacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde start verdi. Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, kendi sahalarında çok önemli bir karşılaşmaya ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Küçükbayrak, ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Eyüpspor’u konuk edeceklerini kaydetti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Eyüpspor ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bucaspor ile deplasmanda yaptığı erteleme maçında yenilgi ile ayrılan ve ligde korkuluyu rüya görmeye başlayan Amed Sportif Faaliyetler, Eyüpspor ile kendi sahasında yapacağı karşılaşmaya 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Talay tepe tesislerinde gerçekleşen idman Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde gerçekleşti.

Yönetici Ekrem Yeşil’in de izlediği idmana futbolcular, düz koşu ile başladı. Daha sonra kültür fizik hareketleriyle devam eden idman, çift kale maçla sona erdi.

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, idman sonrasında yaptığı açıklamada, önlerinde çok zor ve önemli maçların olduğunu söyledi.

 EYÜPSPOR MESAİSİ

Küçükbayrak, lig maçlarının büyük önem taşıdığını ve kaybedecek puanların telafisinin zor olacağın kaydetti.

Küçükbayrak, şöyle konuştu:

"Artık zor bir süreç başlıyor. Her puan altın değerinde. Bu nedenle çok dikkatli olmalı ve özelikle iç saha maçlarında puan kaybetmemeliyiz. Eyüpspor ile kendi sahamızda yapacağımız karşılaşma da bizim için dönüm niteliği taşıyor. Sahamızdaki maçı kazanıp, az da olsa ligde rahatlamak istiyoruz."

Küçükbayrak, ligin ikinci yarısında yaptıkları maçlarda galibiyet alamadıklarını ve bu kötü gidişe son vermeyi planladıklarını vurguladı.

Puan kayıplarına tahammüllerinin bulunmadığını ifade eden Küçükbayrak, Eyüpspor maçına taraftarların gelip takımlarına destek sunmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler