Akyol'dan destek çağrısı

Yeni Diyarbakırspor 2.Başkanı Bedirhan Akyol,Kahramanmaraş Belediyespor’la yapacakları final maçı öncesinde destek çağrısında bulundu.

Akyol'dan destek çağrısı
Diyarbakır’a borçsuz ve imajı temiz olan bir 3.Lig takımı armağan etmek istediklerini belirten Akyol,siyasetçisinden kent yöneticilerine, iş adamlarından STK yöneticileri ve basınından taraftarına kadar herkesi Şanlıurfa’ya davet etti.

‘ARTIK KENT MESELESİ OLDU’ ‘Bu iş artık kent meselesi oldu’ diyen Akyol,Kahramanmaraş’ın şehir olarak bu maça kilitlendiğine dikkat çekerek, aynı gücü Diyarbakır’dan almak istediklerini söyledi. Akyol,”Büyük emek vererek bu duruma geldik. 3 yılda  3 lig çıktık. Bu yıl sorumluğumuz daha fazla. Diyarbakır bizden 3.Lig bekliyor. Bunu biz de istiyoruz .Maçın komşu şehir Urfa’da olması bizim için avantajıdır. Şanlıurfa kardeş şehrimizdir. İnanıyorum ki GAP Arena’ya gelerek bizi destekleyeceklerdir. Şanlıurfaspor taraftarlarını,Şanlıurfa’daki spor adamlarını desteğe bekliyoruz. Maç günü otobüsler kaldıracağız. Diyarbakırspor taraftar gruplarıyla irtibata geçtik.

‘BU TAKIMI BERABER ÇIKARALIM’ Diyarbakır’daki siyasetçi, yerel yönetimler, mülki amirler, basın ve spor yöneticilerini davet ediyoruz. Bunun için hem telefonla arıyoruz, hem de davetiye gönderiyoruz. Ulaşamadığımız herkese aynı çağrıyı yapıyoruz. Bu takım kimsenin değil Diyarbakır’ın takımıdır. Gelin Pazar günü rengi yeşil-kırmızı ve arması Diyarbakır olan sıfır borçlu,imajı temiz bu takımı 3.Lig’e çıkaralım.Prim sözü veren kurumlar var. İş adamlarından ve bazı eski Diyarbakırsporlu yöneticilerden de bu yönden destek gelebilir. Ayrım yapmadan herkesi maça davet ettik.  Biz de maddi olarak şampiyonluk için imkanlarımızı zorlayacağız. ” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz