'5 maç daha dayanırım'

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel ve Slovak orta saha oyuncusu Miroslav Stoch, Karabükspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

'5 maç daha dayanırım'

Kupada Kayserispor ile oynanan çeyrek final maçının ilk yarısında soyunma odasında takım arkadaşlarına ateşli bir motivasyon konuşması yapan kaleci Volkan Demirel"e bu kez iş düşmedi!

Milli kaleci maçtan sonra oynamamasına rağmen takım arkadaşları tarafından omuzlara alınırken, "Bütün takım neyin ne olduğunu, camianın özlemini, hedeflerimizi artık çok iyi biliyor. Karabükspor karşısında iyi pas yaptık, oyunu iyi yönlendirdik ve istediğimizi aldık" dedi.

Kupayı artık bir kenara koyduklarını ve Süper Final"e odaklandıklarını söyleyen Volkan, "Önümüzde çok önemli iki Beşiktaş maçı var. İlki sahamızda. 41. kere maşallah diyelim... Sahamızdaki yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyoruz. İki kupaya doğru ilerliyoruz. Ben kendi adıma çok eminim" diye konuştu.

'Beş maç dayanırım"

Miroslav Stoch ise "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bazen etkili oluyorum, bazen elimden daha iyisi gelmiyor. Bugün defansif anlamda da iyi oyun çıkardım. Dizimde sorun var. Yoğun maç trafiği nedeniyle bir türlü iyileşmedi. Ancak beş maç daha dayanırım" dedi.

Cristian Baroni de Bursaspor ile oynayacakları final maçının çok zorlu geçeceğini belirtti, "Ancak gücümüze güveniyoruz. Bu kez kupayı kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

Milliyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler