Teşkilat akademisi eğitimleri başladı

AK Parti Genel Merkezi'nce "Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı" düzenlendi

Teşkilat akademisi eğitimleri başladı

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca Diyarbakır’da "Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı" düzenlendi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde ayrı ayrı oturumlarla düzenlenen eğitim programlarına tüm mahalle başkanları katıldı. Eğitimlerde Cahit Özkan "Teşkilatçılık: Tecrübe Paylaşımı", Tarkan Zengin "Etkili İletişim", Uğur Işılak "Motivasyon", Murat Çiçek "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" başlıkları altında 4 ayrı ders olarak eğitimler gerçekleştirildi. Eğitim öncesi yapılan açıklamalarda bu eğitimlerin önemine dikkat çekildi.

Açış konuşmasını AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın yaptı. Aydın, “AK Parti hükümeti döneminde çok ciddi anlamda hizmetler, yatırımlar yapıldı. Bunları teşkilatlarımıza birebir anlatmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Programa, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, öğretim görevlisi Tarkan Zengin, 25. Dönem milletvekili Uğur Işılak, Gazeteci-Yazar Murat Çiçek, Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz