"Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır"

Yerel seçim çalışmalarına Manisa'da devam eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Muhtarın beka ile ne alakası var?" diye sordu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, herkesin kendisini tehdit ettiğini belirterek "İyi Parti'yi kurduğumdan bu yana iftiram, hakaretim, tehdidim ve terbiyesiz sözüm yoktur. Dil o kadar bozuldu ki '5 harfli' diyor, 'Kaçacak deliği yok' diyor. Burada yalnız başımayım. Bugün karşınızda duran Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır" dedi.

DEVLETİN ÇİVİSİ ÇIKTI

Yerel seçim çalışmalarına Manisa'nın Akhisar ilçesinde devam eden Akşener, burada yaptığı konuşmada, partisinin belediye başkan adaylarına destek isterken kimseyi kötüleyip tehdit etmediğini ve kimseye iftira atmadığını belirterek "Herkes beni tehdit ediyor; ama ben kimseyi tehdit etmiyorum. Bütün siyasi hayatım boyunca özellikle İYİ Parti'yi kurduğumdan bu yana iftiram, hakaretim, tehdidim ve terbiyesiz sözüm yoktur. Dil o kadar bozuldu ki '5 harfli' diyor, 'Kaçacak deliği yok' diyor. Burada yalnız başımayım. Bugün karşınızda duran Meral Akşener'e, bunlar deniyorsa bu devletin çivisi çıkmıştır. Siz siz olun, aranızdaki birliği ve kardeşlik hukukunu bozmayın. Sonuçta bir belediye başkanı seçiyoruz. 31 Mart'ın ertesi günü birbirinizin yüzüne bakmaktan imtina edecek noktaya gelmeyin" dedi.

Akşener, beka tartışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Muhtar ve belediye başkanı seçeceğiz. Kim 'Daha iyi hizmet ederim' diyorsa ona oy vereceğiz. Muhtarın beka ile ne alakası var? Belediye meclis üyesi seçeceksiniz. Bu arkadaşların, Türkiye'nin bekasına nasıl bir zararı olabilir? Bunlara aldanmayın. İnsanları birbirlerine düşürüp, seçim almayı gelenek haline getirdiler. 31 Mart seçimlerinde dedikodu, tehdit, şantaj siyasetini bitireceğiz. Ülkede işsizlik sayısı almış başını gitmiş. Bunlara verilecek cevapları yok. "

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler