İşte PKK-HDP ilişkisinin tarihe geçen belgeleri

Pervin Buldan'ın "HDP ile PKK'nın ilgisi yok" açıklamaları toplumda bir karşılık bulmazken arşivlerden çıkan PKK-HDP yöneticilerinin birlikte çektirdiği kareler, Kandil'e olan ziyaretleri PKK-HDP ilişkisini tüm çıplaklığı ile gözler önüne serdi.

İşte PKK-HDP ilişkisinin tarihe geçen belgeleri

Nurettin Demirtaş: DTP eski Genel Başkanı. Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi. İşte Kandil'e defalarca giden HDP'lilerin terör örgütü elebaşları ile çektirdiği fotoğraflar;

KİMLER GİTMEDİ Kİ...

Selahattin Demirtaş, Nurettin Demirtaş, Ahmet Türk, Pervin Buldan, Aysel Tuğluk, Gülten Kışanak, Sırrı Süreyya Önder, Hüda Kaya gibi birçok HDP'nin Kandil'e farklı zamanlarda yaptığı ziyaretler bu karelerle tarihe geçti.

BİR AYAKLARI KANDİL'DE BİR AYAKLARI MECLİS'TE!

Söz konusu HDP'lilerin PKK'nın yöneticilerine yönelik ziyaret ve irtibatları bir defa değil. Farklı zamanlarda çekilmiş onlarca fotoğrafla sabit olan HDP PKK ilişkisi HDP'nin adeta bir TBMM'de bir Kandil'de olduğunu ortaya koydu.

PERVİN BULDAN'IN KANDİL'DEN BİR FOTOĞRAFI DAHA

HDP eş Genel Başkanı Pervin Buldan milletin gözünün içine baka baka "PKK ile ilişki ya da irtibatımız söz konusu bile değil" dedi...

İşte Buldan'ın PKK ile ilişkisinin belgesi.

HDP YÖNETİCİLERİNİN KANDİL'DEKİ MUTLU GÜNLERİNDEN!..

HDP eski eş Genel Başkanı tutuklu Selahattin Demirtaş ve Pervin Buldan örgüt yöneticileriyle birlikte gülümseyerek çektirdikleri fotoğraf.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN KANDİL AŞKI!

HDP'li Sırrı Süreyya Önder de defalarca Kandil'e terör örgütü elebaşları ile görüşmeye giden ve burada binlerce masumun katilleriyle bol bol fotoğraf çektiren isimlerden oldu.

HDP'Lİ HÜDA KAYA!

HDP milletvekili Hüda Kaya'nın Kandil başta olmak üzere birçok farklı yerde birçok farklı PKK'lı terörist ile birlikte çektirdiği fotoğraflar mevcut.

HDP'NİN ESKİ SÖZCÜSÜ İDRİS BALUKEN

HDP eski milletvekili ve parti sözcüsü İdris Baluken de Pervin Buldan ve Selahattin Demirtaş ile birlikte Kandil Dağına giden isimlerdendi. Baluken'in doğal ortamda, PKK inlerinin önünde ve birlikte görüşmeler yaptıkları masalarda çok sayıda örgüt elebaşı ile görüntüleri bulunuyor.

APO'NUN PRENSİ SELAHATTİN DEMİRTAŞ!

HDP Abdullah Öcalan'ın 20 yılını verdiği bir projedir diyen Selahattin Demirtaş bugün tutuklu olsa da siyasi parti genel başkanı iken Kandil'in yolunu en çok aşındıran isim olmuştu. Demirtaş'ın boy boy Kandil fotoğrafları internette mevcut.

HDP'li Hüda Kaya'nın PKK'lı teröristlerle bir fotoğrafı daha...

Kaynak: Diyarbakır Söz