İşte AK Parti’nin yeni seçim ekibi

AK Parti, hazırlıklarını sürdürdüğü "Türkiye Yüzyılı" temalı seçim beyannamesinin ekibi de belirlendi. Ekipte eski bakanlar da bulunuyor.

İşte AK Parti’nin yeni seçim ekibi

AK Parti'de 2023 seçimlerine yönelik çalışmalar hız kazandı. "Türkiye Yüzyılı" ana temalı seçim beyannamesi hazırlıklarında da sona yaklaşıldı. 

EKİP BELLİ OLDU

2023 yılı vurgusundan yola çıkılarak 23 başlıkta hazırlanması kararlaştırılan beyanneminin ekibi de belli oldu.

Edinilen bilgiye göre parti kurmaylarından oluşan ekipte eski bakanlar Abdulhamit Gül, Lütfi Elvan, Cevdet Yılmaz da var.

Beyannamenin ilk başlığı ekonomi olarak belirlenirken bu kısımda eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz, adalette Abdulhamit Gül, anayasada AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dış politikada SETA vakfı Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, gençlikte eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş, kadın başlığında ise Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir görevlendirildi. 

20 YILLIK HİZMET 

"Doğruluk" ana temasının öne çıkacağı kampanya sürecinde, AK Parti iktidarlarının 20 yıllık hizmetleri, vatandaşların hayatına dokunan icraatlar anlatılacak. AK Parti'nin vizyonunu ortaya koyan vaatler de hazırlanacak. Bu vaatler, çeşitli başlıklardaki eylem planlarından oluşacak. Bu çerçevede bütün bakanlıklardan bugüne kadar yapılan ve bu yıl içinde yapılması planlanan projelere ilişkin bilgi talep edildi.

Seçim beyannamesinin şubat sonu ya da mart ayı başında ilan edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz