Her şey Başkan Erdoğan’ın o sözü ile başladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman’a 2 yıl önce Trabzon ziyaretinde eşi Suna Kepolu Ataman için, “Suna bize Diyarbakır’da lazım” dedi.

Her şey Başkan Erdoğan’ın o sözü ile başladı

Geçtiğimi 25 Ekim'de Diyarbakır Silvan'daki evinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı misafir eden Trabzon gelini, AK Partili Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili, Belediye Başkan Vekili ve Sri Lanka Fahri Konsolosu Atilla Ataman'ın eşi Suna Kepolu Ataman 2 yıldır Diyarbakır'da AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Trabzon'daki şirketleri ve FOLEYA Otel'in yönetimini de sürdüren Suna Kepoğlu Ataman aynı zamanda Silvan'daki Kepolu çiftliğinin de yönetimini sürdürüyor. AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi de olan Suna Kepoğlu Ataman, siyasi faaliyetlerine Diyarbakır'da devam ederken, 13 yaşındaki oğlu Ağasar Mirhan öğrenimi nedeniyle Trabzon'da yaşıyor.

BAŞKAN ERDOĞAN: SUNA BİZE DİYARBAKIR'DA LAZIM

Soruları cevaplandıran Suna hanımın eşi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Atilla Ataman; "Yaklaşık 2 yıl önce Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon ziyareti sonrası 'Suna bize Diyarbakır'da lazım' cümlesine "emriniz olur Sayın Cumhurbaşkanım' dedik. Suna Hanım Diyarbakır teşkilatı ile biz de Trabzon'da Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu ile birlikte, Cumhurbaşkanımızın yanında ve yolunda olmaya gayret ediyoruz. Tabi ki, oğlum daha ortaokul öncesi iken bu kararı almıştık. 13 yaşındaki oğlum da bu duruma alıştı ve Sayın Cumhurbaşkanımıza çok büyük bir sevgisi var. Gecesini gündüzüne katmış bir dünya liderinin yanında bizimkisi çok hafif bir fedakarlıktır. Suna Hanım açısından dili ve dini için yaptıkları ve gençlerin yaşaması için yapılanlar, bizim açımızdan ise şu anda ay yıldızlı pasaportun dünyadaki itibarı ve Cumhur ittifakının Kuran ve Turan için yaptıkları, geceyi gündüze katarak Cumhurbaşkanımızın yanında olmak için yeter de artar. Birkaç gün oğlum ve ben Diyarbakır'a giderek, birkaç gün annesi Trabzon'a gelerek hasret gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz