Emek hayattaki en kutsal değer

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, darbe döneminde milleti sömürenlere artık müsamaha gösterilmediğini söyledi.

Emek hayattaki en kutsal değer

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet S. Hamzaoğulları, 1 Mayıs "Emek ve Dayanışma" günü nedeniyle mesaj yayımlarken, emek hayattaki en kutsal değer olduğunu söyledi.

Ülkenin ekonomik anlamda gelişip-kalkınması işçi emeğinde yattığını ifade eden Hamzaoğulları, yayımladığı mesajında şöyle dedi:

“Emek, hayattaki en kutsal değerlerden biridir. İşçilerimiz başta olmak üzere ekonomimizin bel kemiği olan tüm çalışanlarımız, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için en önemli katkıyı sunmaktadırlar. Ülkemizin daha müreffeh, daha kalkınmış, daha çok üretken hale gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği çok önemlidir"

Türkiyenin huzur ve barışın, birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve hukukun hakim olduğu bir anlayış ile Cumhuriyetin 100. yılına doğru hızlı ve emin adımlarla yürüdüğünü ifade eden Hamzaoğulları şunları söyledi:

İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

“Ülkemizin kaosa sürüklendiği yıllar hala hafızalarımızdadır. Ama artık bu hafızalardan tamamen silinerek, bu gün ‘Emek ve Dayanışma Günü’ olarak ilan edilmiş ve emekçi kardeşlerimizin desteği ile de böyle devam edecektir. Memleketimizin birliği, dirliği ve huzuru için de böyle olması gerekmektedir. Bu ülke; renk, ırk, soy-sop ayrımıyapılmadan hepimizin, bu topraklara; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile, kardeşlik ruhu ile, huzura ve sükûna katkı sağlayarak,ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için, tüm emekçilerimiz ile birlikte gece gündüz çalışarak sahip çıkmalıyız. Bu aziz millet fertleri arasında gerçekleştirdiği birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik ruhu ile tarih boyunca şanlı zaferler elde etmiş, kahramanlık destanları yazmış, medeniyetler kurmuş, dünyayı yönetmiş ve dünyaya ışık tutacak kültürler geliştirmiştir. Bugünün, toplumsal barışa, sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olması temennisiyle tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramlarını tebrik ediyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.''

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler