CHP yine karıştı

Yönetim kurulu üyelerinin sık sık istifa etmesi ya da genel merkez tarafından görevden alınmalar nedeniyle boş olan il yönetime, dün CHP Genel Merkezi tarafından 7 kişilik yeni bir yönetim ataması yapıldı.

CHP yine karıştı

CHP Genel Merkezi, Diyarbakır İl Başkanlığı'na 7 kişilik yeni bir yönetim kurulu ataması yaptı.

Yönetim kurulu üyelerinin sık sık istifa etmesi ya da genel merkez tarafından görevden alınmalar nedeniyle boş olan il yönetime, dün CHP Genel Merkezi tarafından 7 kişilik yeni bir yönetim ataması yapıldı. Mehmet Şerif Doğru'nun il başkanı olduğu yönetim kurulu üyeleri de Derya Erdemoğlu, Veli Şimşek, Mehmet Sayın, Tarık Fidancı, Mahmut Şevketoğlu ve Remzi Sürek'ten oluştu.

CHP'DE YENİ YÖNETİM

İl Başkanı Mehmet Şerif Doğru, yönetim olarak zaten seçim çalışmalarını gece ve gündüz olarak devam ettirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Artık resmi olarak görevdeyiz. Yönetime atanan arkadaşlarımızla birlikte CHP'yi Diyarbakır'da hakettiği yere getirmek için gece, gündüz çalışıyoruz. Bizler CHP'nin asli unsurlarıyız. CHP ile 30 yılı aşkın bir birlikteğimiz var. Genç arkadaşlarımızla birlikte yönetim kurulu üyeleri olarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Diyarbakır'da küskün olan solcu, demokrat bütün arkadaşlarla görüşüyoruz. Bütün küskünleri partiye davet ettik. Görüştüğümüz bütün arkadaşlarımız da partiye destek vermeye hazır olduklarını aktardı. Artık CHP'nin, Diyarbakır'da eski günlerine kavuşacağına inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz