CHP ve İyi Partiden Ak Parti’ye katılım

İYİ Parti'den ayrılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin, AK Parti'ye katıldı. Özcan'ın rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

CHP ve İyi Partiden Ak Parti’ye katılım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısı konuşmasının ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan AK Parti'ye katıldı.  Özcan'la birlikte muhalefet saflarında iken AK Parti'ye katılan bir başka isim de Mustafa Ertekin oldu.

Özcan’a rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı. Sonrasında kürsüye gelen Özcan, “Bugün burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. 2019 yerel seçimlerinde CHP Nazilli'den aday çıkarmamış ve İYİ Parti adayını desteklemişti. 

AK PARTİYE KATILDI

CHP Aydın İl Başkan Yardımcılığı ve İl Saymanlığı görevini yürüten Ertekin, dün AK Parti Grup Toplantısı'nda yeni partisine geçti. Ertekin'in Facebook hesabında kullandığı profil fotoğrafı da dikkat çekti. Ertekin'in yaptığı paylaşımlarla güncel olarak kullandığı anlaşılan Facebook hesabında, "128 milyar dolar nerede?" göndermesi yapılan profil fotoğrafını kaldırmadığı görüldü. 

Kaynak: Diyarbakır Söz