Çağlayan: Hiç kimse aramıza giremez

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kocaeli AK Parti İl Teşkilatı'nın 57. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Çağlayan: Hiç kimse aramıza giremez

Sabancı Kültür Merkezi'nde konuşan Çağlayan, Başbakan ile Cumhurbaşkanını karşı karşıya getirip, bundan bir şey çıkarmayı medet umanlar oyduğunu söyleyen Çağlayan, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı konusunda, Sayın Cumhurbaşkanımızla Sayın Başbakanımızı acaba karşı karşıya getirip, bundan bir şey çıkartır mıyız arayışı içerisindeler. Evelallah avuçlarını yalarlar."

GEREKİRSE HİZMETÇİ OLURUM

Başbakan ile Cumhurbaşkanının arasına girmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade eden Çağlayan, AK Parti'de çalışmanın şeref olduğunu ifade ederek, "Hiç kimsenin güce yetmez aralarına girmeye, aramıza girmeye. Çünkü şunu bilmiyorlar; ben AK Parti'ye girdikten sonra bunu gördüm. Bu parti, bu hizmet öyle bir hizmet ki; bakan olarak da hizmet edebilirsiniz, Başbakan olarak da hizmet edebilirsiniz, mahalle temsilciliğine varıncaya kadar hizmet etmek bu partide şereftir. Kendi adıma söylüyorum Başbakanımız görev verirse partimin kapısında hizmetçi bile olurum" diye konuştu.

Türkiye'deki ihtilallerin, muhtıraların verdiği zararın yüzlerce milyar dolar olduğuna dikkat çeken Çağlayan, "Eğer bundan birkaç sene önce AK Parti'yi de bu şekilde yıldırıp milletle siyasetin arasına girmeye çalışanlara en ufak bir taviz vermiş olsaydık bugün bu toplantıyı sizlerle yapamazdık, Bugün Türkiye'nin ekonomik başarısından bahsedemezdik" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz