Ak Parti’ye katılım

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı kırsal Karacadağ bölgesinde 600 vatandaş, AK Partili Bağlar Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun kalarak AK Parti'ye katıldı.

Ak Parti’ye katılım

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde belediyenin hizmetlerinden memnun kalan vatandaşlar, AK Parti'ye katılmaya devam ediyor.

KARACADAĞ BÖLGESİNDEKİ

Dağsu Mahallesi'nde düzenlenen törenle AK Parti'ye üye olan vatandaşların rozetleri Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir tarafından takdim edildi.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Üyelik formlarını doldurarak partiye üye olan vatandaşlar,ilk kez bu kadar fazla hizmet alabildiklerini dile getirerek bundan dolayı böyle bir karar verdiklerine dikkat çekti.

Vatandaşlardan Mahmut Yağmur,"Biz belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Ne hizmet talep ettiysek yerine getirildi. Elimizi vicdanımıza koyduk ve hizmetin tarafına geçtik." diye konuştu.

Vatandaşlardan Emin Kuş,"Belediyenin hizmetlerinden de belediye başkanımız Hüseyin Beyoğlu'nun samimi duruşundan da çok memnunuz. Bundan dolayı AK Parti'ye üye olma kararı aldık." şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Kasım Belek ise ,"Biz hizmetin tarafındayız. Kim bize hizmet ederse onu destekleriz. Hüseyin Beyoğlu başkanımız hakikaten çok güzel hizmetlere imza attı. Kendisinden ve ekibinden çok memnunuz..AK Parti'ye geçme kararı almamızın nedeni budur. " ifadelerini kullandı.

"Halkımızın Yüksek Bir Teveccühü Var "

Belediye olarak tüm imkanları halkın hizmeti için seferber ettiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşların gösterdiği teveccühün mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Beyoğlu ,"Bu nezih halka hizmet etme imkanı verdiği için rabbimize hamd ediyorum. Heyecanımız ilk günkü gibi. Milletimize ait olan belediyemizin kaynaklarını ve imkanlarını milletimizin hizmetine dönüştürdü. Çok güçlü bir liderimiz, Cumhurbaşkanımız var. Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle kendisini ve partimizi bir kez daha iktidara taşıyacağız. 2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağız. Halkımızın bu vefasını ve teveccühünü görünce umudumuz artıyor.

Katılımlarıyla bizleri ihya eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz