AK Parti’den seçim bürosu atağı

AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri dün Ergani ve Çermik İlçe Belediye Başkan adaylarının seçim irtibat bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Miting gibi açılışa katılım yüksek oldu.

AK Parti’den seçim bürosu atağı

31 Mart’taki seçimlere sayılı günler kalırken, partilerin Diyarbakır’daki bürosu açılışları da yoğunlaştı. AK Parti’nin Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Atabey’in seçim bürosunun açılışı, miting havasında gerçekleştirildi.

ÇERMİK’DE SEÇİM BÜROSU

Bir kez daha Çermik Belediye Başkan adayı gösterilen Şehmus Karamehmetoğlu’nun, ilçe merkezindeki seçim bürosunun açılışına, Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, Suna Kepolu Ataman, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet ile İl Başkanı Raşit Ocak ile Partinin MKYK Üyesi Ali Karataş katıldı.

Gençlik ve Kadın Kolları başkanlarının katıldığı açılışta, Milletvekili ve adaylar birer konuşma yaptı. Konuşlarında, Çermik’in bir kez daha “Ak Parti” diyeceğine dikkat çekildi.

ERGANİ SEÇİM BÜROSU

Öte yandan, öğleden sonra da AK Parti Ergani İlçe Belediye Başkan adayı Kemal Atabey’in seçim bürosunun açılışı gerçekleştirdi. AK Parti Milletvekili ve İl Teşkilatının tam kadro katılım gösterdiği açılış miting havasında gerçekleşti.

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleştirilen açılışla ilgili paylaşım yapan Ensrioğlu, “Erganili hemşehrilerimizin Kemal Atabey’e göstermiş olduğu teveccüh ve destek Ergani’mizin gerçek belediye ile taşınacağının müjdecisidir. Ak Partimizin gerçek belediyecilik vizyonu Ergani’mizde ve Diyarbakır’ımıza ve tüm Türkiye’ye hızla ve gayretle inşa etmek için, hazırız ve kararlıyız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler