AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Hakkari'de

''Hakkari'nin sorunlarını bilmek yetmiyor, bir de yerinde görmek ve izlemek gerekiyor''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Hakkari'de

Van'dan helikopterle Hakkari'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, beraberindeki İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve Van Milletvekili Mustafa Bilici ile Vali Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.

Erdem'i kentte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Alimoğlu, kentte yapılan çalışmalar ve yaşanan sorunlarla ilgili Erdem'e bilgi verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem ise yaptığı açıklamada, AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere bölgede bulunduğuna dikkati çekerek, programında oluşan boşluğu Hakkari ziyareti ile değerlendirdiğini söyledi.

Kentte son zamanlarda yoğun çatışma yaşandığına değinen Erdem, şöyle konuştu:

''Burada zaman zaman şehitlerimiz ve yaralılarımız oluyor. Bu yakın zamanda da şehitlerimiz oldu. Hem şehitlerimize başsağlığı hem de yaralılarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunmak amacıyla geldik. Hakkari'nin sorunlarını biz de biliyoruz. Ancak Hakkari'nin sorunlarını bilmek yetmiyor, bir de yerinde görmek ve izlemek gerekiyor. Bu amaçla da buraya geldik. Benim bu gelişim kısa günün kısa karı. İnşallah ilk fırsatta tekrar buraya gelmek istiyorum. Hakkari'de kalıp, ilçelerini dolaşarak, halkımızla da beraber olarak Hakkari ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorum.''

Yapılan açıklamaların ardından Erdem ve beraberindeki milletvekilleri Vali Orhan Alimoğlu ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından AK Parti il teşkilatını ziyaret ederek, bir süre önce göreve getirilen yeni yönetim kuruluna ' hayır olsun' dileğinde bulunan Erdem ve beraberindekiler, helikopterle Van'a gitti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler