Survivor Birleşme Partisi - Yok Böyle Dans!

Survivor All Star Birleşme Haftasında Acun’un sürprizleri bitmek bilmiyor. Acun Ilıcalı daha önceden duyurduğu Yok Böyle Dans yarışmasını dün akşam gerçekleştirdi. Survivor Birleşme Haftasına özel olarak düzenlenen Yok Böyle Dans yarışmasını kim kazandı? Yok Böyle Dans ödül neydi? Diye merak edenler. İşte ayrıntılar haberimizde.

Survivor Birleşme Partisi - Yok Böyle Dans!

RECEP KAYA/NAİF DURGUN

Survivor  Birleşme partisinde özel olarak Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Yok Böyle Dans yarışması yapıldı. Müthiş dans gösterilerine sahip olan Yok Böyle Dans yarışmasını kim kazandı?

Survivor All Star Yok Böyle Dans yarışmasının jürileri ise Alp Kırşan, Acun Ilıcalı ve gecenin sürpriz konuğu ünlü şarkıcı O Ses Türkiye jürisi Hadise idi. Acun Ilıcalı Yok Böyle Dans ödülünü “Önümüzdeki sene Survivor birleşme partisine bizim misafirimiz olacak” diye açıkladı.

Alp Kırşan neredeyse herkese “Çok iyiydin, yok böyle dans, ben böyle bir şey görmedim, abi süperdi ya” yorumunu yaparken, yarışmacıları ve ekranları başındaki seyircileri güldürdü. Yok Böyle Dans’ta Survivor yarışmacılarına yabancı dansçılar eşlik etti. Survivor yarışmacılarının birçoğu profesyonel dansçı olunca ortaya müthiş dans gösterileri çıktı.

YOK BÖYLE DANS HASAN SAHNEDE

Survivor All Star’da Yok Böyle Dans yarışmasının ilk yarışmacısı Gönüllüler takımında oynayan Hasan oldu. Hasan müthiş bir performans sergileyerek izleyicileri şoke etti. Hasan’a Acun 8, Hadise 9, Alp ise 8 puan verdi. Hasan jüriden toplamda 25 puan almış oldu.

YOK BÖYLE DANS EN KÖTÜSÜ BOZOK

Survivor All Star’da Yok Böyle Dans yarışmasında en kötü performans ise 43 yaşındaki Bozok’tan geldi. Bozok’a Acun, Hadise ve Alp 6 puan verdi. Jüriden toplamda 18 puan alan Bozok gecenin sonuncusu oldu.

YOK BÖYLE DANS NADYA, BERNA

Survivor All Star Yok Böyle Dans yarışmasında iki iyi performans daha vardı. Nadya ve Berna’nın dans gösterileri adeta nefes kesti. Nadya ve Berna aynı puanı aldı. Jüri Nadya ve Berna’ya toplamda 27 puan verdi

YOK BÖYLE DANSI KAZANAN HİLMİCEM

Ve işte o performans. Hilmicem Yok Böyle Dans yarışmasında öyle bir performans gösterdi ki bütün yarışmacıların ve jürinin ve elbette ekranları başındaki seyircinin ağzı açıkta kaldı. Hilmicem’e Acun 9, Hadise 10, Alp 10 puan verdi. Hilmicem jüriden toplamda 29 puan alarak Yok Böyle Dans birincisi oldu ve önümüzdeki sene Survivor’da Birleşme Partisine misafir olarak katılmaya hak kazandı.

YOK BÖYLE DANS KİM KAÇ PUAN ALDI

Jüri :                Acun    Hadise   Alp       Toplam

Hilmicem          9          10        10        29

Berna               9          9          9          27

Nadya              10        9          8          27

Hasan              8          9          8          25

Serenay            8          9          8          25

Pascal              8          8          9          25

Sahra               8          8          8          24

Turabi               8          8          8          24

Begüm             7          8          8          23

Merve Aydın     7          7          7          21

Hakan              7          7          7          21

Doğukan          6          7          6          19

Bozok              6          6          6          18

Kaynak: Diyarbakır Söz