Survivor All Star’da büyük kavga! Bozok Hasan’a ne dedi?

Survivor All Star 21 Nisan akşamı ödül oyunu oynanırken Bozok ile Hasan birbirine girdi. Bozok Hasan’a ne dedi? Hasan Bozok’a ne dedi? Bozok’la Hasan kafa kafaya geldiler. Bozok Hasan kavgası Survivor’a damga vurdu. Bozok’la Hasan birbirine girdi. Bozok Hasan’ın üzerine yürüdü. İşte ayrıntılar…

Survivor All Star’da büyük kavga! Bozok Hasan’a ne dedi?

Emre ATEŞ      

Survivor All Star 21 Nisan akşamı ödül oyunu oynandı. Ödül Oyununu 8-4 önde götürmelerine rağmen Gönüllüler ödülü Ünlülere kaybetti. Mor Oda Lahmacun ve ailelerden gelen Fotoğrafın ödül olarak sunulduğu oyunda yarışmacılar en çok fotoğraflara sevinmişti. Gönüllüler oyunu kaybedince olanlar oldu. Bozok oyunu kaybetmelerini Begüm’e bağladı. Begüm kural hatası yapınca Bozok çok sinirlendi ağzına geleni söylemeye başladı hatta küfürlü konuştu. Bozok Begüm’le tartışırken araya girmek isteyen Hasan’da nasibini aldı.

Survivor All Star’da 21 Nisan akşamına ödül oyunundan çok Bozok’un Hasan ile kavgası konuşuldu. Bozok Begümle tartışırken araya girmeye çalışan Hasanla tartışmaya başladı. Bozok Hasan’a ne dedi?

BOZOK HASAN’A: SEN ZATEN HİÇ KONUŞMA

Bozok yeni doğan kızının resmini görememesinin sebebini Begüm’e bağladı ve kavga çıkardı. Hasan araya girmek istedi. Bozok Hasan’a “Sen zaten hiç konuşma” diye çıkıştı.

Hasan: ‘Allah Allah’ diye karşılık verdi. Bozok Hasan’a: “3 kere yanlış yaptın”  Hasan Bozok’a: “Sen nasıl bir üslupla konuşuyorsun” deyince Bozok iyice sinir küpü oldu. Bozok Hasan’a bakın ne dedi? Bozok küfürlü konuştu ve;  “Ya Bırak şimdi bu üslup ayağını bana” diyen Bozok devamında bastı küfürü…

BOZOK’UN HASAN’A ŞOK KÜFÜRÜ

“S………ma üslubuna şimdi i… herif. Ne üslubundan bahsediyorsun sen be ne üslubu” Hasan ve Begüm Bozok’a “Terbiyesizsin sen “ dedi. Bozok “Sensin terbiyesiz” Bozok “Sensin oğlum terbiyesiz”

Hasan “Sanki bilerek yapıyoruz”  Bozok “Sana mı soracağım lan nasıl konuşacağımı. Ben senin ne kadar terbiyeli biri olduğunu biliyorum. Bir tek bildiğin üslup var başka da bir b..k bildiğin yok. Üslup da üslup. Ne üslubu lan”

Hasan Bozok’a “Ne bağırıyorsun kardeşim. Niye Bağırıyorsun” dedi.

BOZOK HASAN’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Bozok Hasan’ın üzerine yürüdü ve “Senin yüzünden oyun kaybettim ne bağıracağım”

Hasan Bozok’a “Herkes oyun kaybediyor, herkes kaybediyor” diye karşılık verdi. Bozok’un sinirleri yatışacak gibi değildi. Bozok “Senin gibi bir i…t yüzünden ben oyun kaybedemem anladın mı” dedi. Hasan da Bozok’a “Sen bir kere doğru dürüst konuş” dedi. Bozok “Konuşmuyorum lan, konuşmuyorum” Hasan “Ben sana bunu öğretmeyeceğim.

Bozok Hasan’a “Ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın” dedi. Turabi ve Hilmicem araya girmeye çalıştı.  Hasan Bozok’a “Terbiyesiz, üsluba bak ya. Hadi ordan be” diye karşılık verdi. Acun Ilıcalı devreye girdi. Begüm ise hüngür hüngür ağlamaya devam ediyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz