Survivor All Star yeni Bölüm (16 Mayıs) fragmanı– Yarışmacılar şokta!

Survivor All Star 16 Mayıs 53. Bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Survivor All Star’da 16 Mayıs Cumartesi günü bir ödül oyunu oynanacak. Cumartesi günkü bölüm fragmanında sürprizler var yine. Konseyde Nadya elenmişti. Nadya sonrası adada neler yaşanıyor, Bozok çok üzgün. Ödül oyununu kim kazanacak? Turabi ve Hasan arasındaki gerilim bitmiyor. İşte tüm merak edilenlerin yanıt bulacağı Survivor All Star yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...

Survivor All Star yeni Bölüm (16 Mayıs) fragmanı– Yarışmacılar şokta!

FIRAT AVCIL

vor All Star’da Çarşamba gecesi Gönüllüler takımından Nadya elenmişti. Cumartesi günü Survivor bölümde ödül oyunu oynanacak. Ancak merak edilen birçok soru var. İşte o soruların yanıt bulacağı Survivor all star 16 Mayıs anı yayınlandı.

SURVIVOR 16 MAYIS YENİ BÖLÜM'DE NELER OLUYOR?                

Survivor All Star’ın yeni bölüm 53. Bölüm fragmanında Hasan ve Turabi'nin röportajlarda birbirlerini tanımladıklarını görüyoruz. Ayrıca Survivor'da 16 Mayıs Cumartesi günü oynanacak ödül oyununu kim kazanacak? Cumartesi akşamı saat 20.00’de yanıt bulacak bu soru. Survivor All Star’ın Yeni Bölüm Fragmanını da aşağıdaki linkten izleyiniz.

MERVE AYDIN'IN ELİ AYAĞI TİTREDİ!

Survivor All Star’da artık oyunlar zorlaşıyor, ödüller büyüyor. Bakalım Cumartesi akşamı oynanacak ödül oyununun galibi kim olacak ve ödül ne? Fragmanda Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında biz göremiyoruz ödülü ama ödülü gören Ünlüler ve Gönüllüler takımı kendilerinden geçiyor. Hatta öyle ki Merve Aydın'ın eli ayağı titriyor.

Survivor All Star 53. Bölüm 16 Mayıs fragmanını izlediğinizde de anlayacağınız üzere adada ilginç gelişmeler ve çok zor bir ödül oyunu oynanıyor. Survivor All Star 16 Mayıs Cumartesi saat 20.00'de TV8'de!

VOR ALL STAR 53. BÖLÜM FRAGMANINI İZLE    

Kaynak: Diyarbakır Söz