Survivor All Star yeni bölüm (11 Haziran) Fragmanı- Büyük oylama!

Survivor All Star 11 Haziran 75. Bölüm fragmanı yayında. Heyecan ve büyük bir merakla beklenen Nefes kesici yarışma programı Survivor All Star yeni bölüm 11 Haziran (75. Bölüm) Perşembe fragmanı yayınlandı. Survivor 11 Haziran Perşembe günü Dominik’teki son sms oylaması yapılacak. İşte Survivor All Star yeni bölüm (11 Haziran) Perşembe fragmanı ayrıntıları…

Survivor All Star yeni bölüm (11 Haziran) Fragmanı- Büyük oylama!

EMRE ATEŞ

TV8’in reyting rekorları kıran ve izleyicisini her zaman merakta ve heyecanda bırakan yarışma programı Survivor All Star 11 Haziran (75. Bölüm - yeni bölüm) Perşembe fragmanında Dominik Cumhuriyeti’ndeki son oylama yapılıyor. Acun Ilıcalı artık Dominik Cumhuriyeti’nde son oylamanın yapılacağını duyuruyor. Fragmanda yarışmacıların ve Acun Ilıcalı’nın Ada Konseyinde oldukları görülüyor.

TARİHİ ÖDÜLÜ ÜNLÜLER KAPMIŞTI!

Survivor’da dün akşam tarihin en büyük ödül oyunu oynanmış ve kazanan takım Ünlüler olmuştu. Ünlüler hem afiyetle yemek yediler hem de 1 saat boyunca aileleriyle hasret giderdiler. Survivor 11 Haziran Perşembe fragmanında ise Survivor’da artık finale haftalar kala son oylamanın yapılacağını ve her şeyin belli olacağı görülüyor.

ARTIK HER ŞEY BELLİ OLACAK!

Survivor’da Dominik Cumhuriyeti’ndeki son oylama. Artık Dominik cumhuriyetinde başka oylama olmayacak. Ve bu oylamayla her şey belli olacak.

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star 11 Haziran 75. Bölüm tanıtımını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz. Survivor All Star bu akşam saat 20.00’de Acun’un kanalı TV8’de!

SURVIVOR ALL STAR 75. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz