Survivor 29 Şubat 2016 tatlı ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine affetmediler

Survivor 29 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı cevabı haberimizde. Survivor 2016 29 Şubat akşamı büyük adrenalin yaşandı. Böyle heyecan zaten 4 yılda bir gelebilir. Dominik’te kıyasıya mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler Takımları tatlı ödül oyununda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor 29 Şubat kim kazandı, 29 Şubat ödül oyununu kim kazandı, Survivor 29 Şubat ödül neydi? İşte ayrıntılar…

Survivor 29 Şubat 2016 tatlı ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine affetmediler

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’i nglerde tek başına zirvede tutmayı başaran yarışması rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor 2016 Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki ödül kazanma mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. 29 Şubat 2016 akşamı ekranlarımıza 14. bölümüyle konuk olan ve büyük bir heyecanla izlenen vor Ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler oldukça zorlu bir parkurda yarıştı. Ünlülerin açık ara önde götürdüğü ödül oyunu karşılaşmasında Gönüllüler takımı da yılmadı. Peki, ödül oyununu kim kazandı, hangi takım geriden geldi, 29 Şubat Survivor ;dül oyunu hangi takım aldı? İşte cevabı…

PSİKOLOJİ, STRATEJİ, MÜCADELE, TAKTİK

Dün dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyde Semih Öztürk’ün ismini yazmıştı. Gizem Kerimoğlu da ikinci eleme adayı olarak Efecan’ı göstermişti. Semih Öztürk ve Efecan eleme adayı olmuştu. 29 Şubat Pazartesi akşamı ise ödül oyunu oynandı Survivor 2016’da. Psikoloji, strateji, mücadele, taktik, beceri ve takım ruhuyla ödülü kazanmak isteyen iki takımın da yarışması izlenmeye değerdi.

SURVIVOR 2016 29 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Survivor 2016’da bir önceki ödül oyununu da Ünlüler kazanmıştı. 29 Şubat Pazartesi ödül oyununda ise ilk etapta Ünlüler takımı açık ara öne geçmişti. 6-2 oyunu önde götüren Ünlüler takımı daha sonra Damla, İbrahim ve Gizem Memiç’in sayılarına engel olamamış ve durum 6-5’e gelmişti. Ünlüler takımı daha sonra durumu 8-6’ya getiren Ünlüler yine üst üste Damla ve Zafer’e sayı verdi ve Gönüllüler durumu eşitleyerek 8-8 yaptı.

ÜNLÜLER YİNE AFFETMEDİ!

Gönüllüler bu oyunu bırakmak niyetinde değildi. Zira açlıktan kafayı yemek üzereydiler, belki de yemiş bile olabilirdiler. 8-8 durumu eşitleyen Gönüllüler takımından Gizem Kerimoğlu Ünlüler takımından Seda Tetik ile karşılaştı. Seda Gizem Kerimoğlu’nu mağlup ederek skoru 9-8 Ünlüler takımı lehine getirdi. Ve son etaptı artık, son bölümde Atakan ve Efecan karşı karşıya geldi, Avatar Atakan büyük bir fark atarak halkaları Efecan’dan daha önce yerine yolladı ve durumu 10-9’a getirmeyi başardı. Survivor 14. bölüm 29 Şubat 2016 Ödül oyununu Ünlüler 10-8 kazandı.

ÜNLÜLERDEN SEVİNÇ GÖSTERİSİ!

Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki soğuk savaş ve laf atmalar, atışmalar, sataşmalar devam ede dursun, Ünlüler yine kazandıkları için büyük bir sevinç gösterisi yaşadı doğal olarak. Gönüllüler ise açlıklarını gideremeyecekleri için büyük bir üzüntü yaşadı. Ünlüler ödül oyunları ve dokunulmazlık oyununu kazanarak geçtiğimiz haftaki puslu havayı dağıttı ve yeniden takım oldular.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 29 Şubat ödül neydi sorusunun cevabı da belliydi elbette. Ödül oyununu kazanan takım Ünlüler olduğu için çikolata yeme hakkına da sahip oldu. Ünlüler afiyetle Snicker'sları yediler, kişi başına ikişer tane Snickers yiyen Ünlüler takımı açlıklarını yok ettiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler