Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’nin yeni ‘hasmı’!

Cuma günlerinin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonu için hazırlıklar şimdiden başlamış gibi görünüyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Pembe için yeni bir düşman karakteri bile belirlendi. İşte 3. sezona bomba gibi hazırlanan Kızılcık Şerbeti’yle ilgili son dedikodular…

Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’nin yeni ‘hasmı’!

Bir döneme damga vurmuş Yaprak Gökümü dizisinde kötü kaynana karakterini oynayan Cevriye Kızılcık Şerbeti’nde…

Kızılcık Şerbeti 3. sezonunda büyük bir sürpriz karakterle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Sosyal medyada çıkan dedikodulara göre dizinin yeni sezonunda 83 yaşındaki Güler Ökten yer alacak. Yıllar önce Yaprak Dökümü dizisinde Bennu Yıldırımlar'a kök söktüren Cevriye karakterinin Kızılcık Şerbetin'de ise Pembe ile karşı karşıya geleceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

83 yaşındaki deneyimli oyuncunun, Görkem’in ananesi rolüyle diziye katılacağı ve Pembe karakteriyle karşı karşıya geleceği iddia ediliyor.

Güler Ökten, geçmişte "Yaprak Dökümü" dizisinde canlandırdığı Cevriye karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınmıştı.

Bu haberin ardından birçok kişi "Pembeyi alt edecek tek isim Cevriye" ve "Bu kadın herkesin hakkından gelir" gibi eğlenceli yorumlarda bulundu.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz yapılmamış olsa da, bu iddialar dizi severler arasında büyük heyecan yaratmış durumda. Güler Ökten'in, Kızılcık Şerbeti dizisine katacağı tecrübe ve karakterin hikayeye nasıl bir derinlik kazandıracağı merakla bekleniyor.

Sosyal medyada dolaşan bu tür haberler yayılsa da konuyla ilgili yapımcıdan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz