Kaderimin Yazıldığı Gün 37. Bölüm (son bölüm) - Elif'in savaşı

Productions Turkey’in başarılı yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam izleyicisine yine müthiş bir bölüm izletti. Elif’i hapise düşmekten Kahraman Toprak’ı da görmesine izin verdi. Elif’in oğluyla buluşması o kadar da kolay olmadı. Oğluyla hasret hideremedi Elif, böylelikle başka planlar için kolları sıvadı. Kaderimin Yazıldığı Gün 37. Son bölüm izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

Kaderimin Yazıldığı Gün 37. Bölüm (son bölüm) - Elif'in savaşı

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Star TV’nin fenomen dizisi, Salı akşamlarında da hatırı sayılır reytingler elde eden dizi Kaderimin Yazıldığı Gün 37. Bölüm 29 Eylül akşamı ekranlara konuk oldu. Kaderimin Yazıldığı gün son bölüm izleyenler sürprizlerle karşılaştı. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün 37. Bölüm özeti.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 37. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Kıymet’in annesi olmadığını öğrenen Yakup ise yıkılmıştır. Herkesle yüzleşmeye karar verir. Ancak Şükran’ın daha sinsi planları vardır. Elif ve Kahraman’ın aşkı yeni bir sınavla karşı karşıyadır.Elif kendi içinde aşkıyla savaşırken, Kahraman sabırla bekleyebilecek midir? Yoksa Elif’in bu kayıp iki senede başına gelenleri öğrenebilecek midir?  Bu arada Elif ve Kahraman’ın bir araya gelmesinin an meselesi olduğunu düşünen düşmanları da fırsatını kollamaktadır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 37. BÖLÜM (29 EYLÜL) İZLE 

Kaynak: Diyarbakır Söz