Caitlyn Jenner 1976'da aldığı altın olimpiyat madalyasını satıyor

Eski bir olimpiyat şampiyonu olan TV yıldızı Caitlyn Jenner, 1976'da kazandığı altın madalyasını dijital parayla satışa çıkarıyor.

Caitlyn Jenner 1976'da aldığı altın olimpiyat madalyasını satıyor

Jenner-Kardashian ailesinin babası olarak tanınan ama aslen olimpiyat şampiyonu eski bir sporcu olan Caitlyn Jenner, cinsiyet değiştirmeden önceki adıyla Bruce Jenner olarak 1976'da kazandığı altın madalyasını açık artırmaya çıkarıyor.

Kylie ve Kendall Jenner'ın öz babası; Kim, Khloe ve Kourtney Kardashian'ın üvey babası olan Caitlyn Jenner, yaklaşık 50 yıl önce Montreal Olimpiyatları'nda dekatlon yarışlarında kazandığı altın madalyasını dijital para üzerinden satıyor.

Jenner, gerçek madalyasını değil, onun dijital versiyonunu satışa çıkarıyor aslında. Dijital geliştirme ekibi, onun dünya rekoru kırdığı performansına verilen madalya ödülünün NFT'sini yarattı.Jenner'ın açık artırmasının zamanlaması tesadüf değil. Eski sporcu, yeni televizyon yıldızı Caitlyn Jenner, 2024 Paris Oyunları'nın şu ana kadarki gidişatından rahatsız olduğunu ve uluslararası rekabetin eskiden neyi temsil ettiğini herkese hatırlatmak istediğini söyledi.

Kaynak: AJANSLAR