Burcu Kutluk 8 Bin TL için yapımcıya dava açtı

Güzel oyuncu, sunucu ve manken Burcu Kutluk bölüm başına 4 Bin TL’ye oynamış olduğu “Atlılar” dizisinin yapım şirketini alacakları ödenmediği için mahkemeye verdi. Henüz başlamadan biten dizilerden olan Atlılar dizisinden alacağı olduğu için Burcu Kutluk yapım şirketini mahkemeye verdi. İşte ayrıntılar…

Burcu Kutluk 8 Bin TL için yapımcıya dava açtı

Güzel, sunucu, manken ve oyuncu Burcu Kutluk, bölüm başı 4 bin liraya oynadığı diziden alacağı için yapım şirketini mahkemeye verdi.

Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre Balyoz davasının beraat eden sanıklarından emekli amiral Deniz Kutluk'un oyuncu ve manken kızı Burcu Kutluk, daha başlamadan biten dizisi Atlılar'dan alacağı için yapım şirketi ile davalık oldu.

Kutluk, oynadığı iki bölüm için 8 bin TL istiyor. Adam Film Yapım Şirketi'nin "Atlılar" dizisi için Kutluk bölüm başı 4 bin TL'ye anlaşmıştı. Şirket, iki yıl geçmesine rağmen ödeme yapmayınca oyuncu icraya verdi. İcranın durdurulması üzerine güzel oyuncu, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde de dava açtı. Kutluk'un mahkemede haklı bulunması üzerine, davalıya davetiye çıkarılmasına karar verilmiş olundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz