Burcu Kara'da Periscope'de bilineyenleri anlattı 'çok aşığım her an çocuk doğurabilirim'

Periscope'ye konuşan ünlüler arasına Burcu Kara'da katıldı. Burcu kara 'Hadi Be' programında birbirinden iddialı evlilik ve çocuk sahibi olma konusunda isteklerini beyan etti.

Burcu Kara'da Periscope'de bilineyenleri anlattı 'çok aşığım her an çocuk doğurabilirim'

Sahne İstanbul’da Çarşamba günleri sahnelenen ‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ adlı oyunda oynayan Burcu Kara, Periscope'ta büyük ilgi gören yayında Emre Saygı ve takipçilerin sorularına samimi açıklamalarda bulundu.

Burcu Kara: Çocuk Sahibi Olmak İstiyorum

Nişanlısı yönetmen Fırat Doğru Parlak ile evlilik hazırlıkları yapan Burcu Kara, ‘Çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?’ sorusuna  “Benimde doğuştan gelen bir çocuk isteğim var. Ama yıllar geçtikçe bu isteği daha da ciddiye alıyorum. Gün geçtikçe de bu gözümde büyüyor ve zorlaşıyor. Biran önce çocuğum olsun istiyorum. Geciktirmemek lazım’ dedi.

Burcu Kara... "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM" !..

Burcu Kara: Çok Aşığım

Burcu Kara, takipçiler tarafından kendisine yöneltilen ‘İlerleyen zamandan korkup çocuk sahibi olmak için yumurtalıklarınızı dondurmayı düşündünüz mü?sorusuna ise “Geçmişte bunu düşünüyordum. Ama artık çok aşığım. Buna artık gerek kalmadı" dedi.

Burcu Kara kimdir

Ailesinin ilk çocuğu olmasıyla birlikte anne ve babasının öğretmenlik yapmasından dolayı ilkokula 4,5 yaşında başladı ve 9 yaşında ilkokulu bitirdi. 16 yaşında üniversite sıralarıyla tanışmış, 20 yaşında üniversiteyi bitirmişti. 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü´nden mezun oldu. Eskişehir´de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa´ya dönerek, kendi mesleği olan yatırım uzmanlığını yapmaya başladı, fakat umduğu heyecanı bu meslekte bulamadı ve diksiyon ve spikerlik kursları için İstanbul´a gidip gelmeye başladı.

Olay TV´de program sunmasının ardından Kanal D´de çalışma fırsatını yakaladı, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 2002 yılında "Haber Spikeri" olarak haberleri sunmaya başladı. Bursa´da ki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul´a yerleşti. Radyo D ve Radyo Foreks´te de haber spikerliği yaptı.

Şahika Tekand´da oyunculuk dersleri almaya başladı ve kısa bir süre sonra Haziran Gecesi'nde "Duygu" karakterini canlandırma fırsatını yakaladı. O Şimdi Mahkum filminde spiker kız ve Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde Prenses Maya karakteriyle karşımıza çıktı. 2005 yılında Cine 5 kanalında "Cinesinema" programının, 2007 yılında Show Max kanalında "Burcuyla" programının sunuculuğunu üstlendi.2007 yılında, "Sadri Alışık Tiyatrosu"nda sahnelenen bir "Atıf Yılmaz" eseri olan "Güllü"nün tiyatro versiyonundaKerem Alışık ile başrolleri paylaştı. Ardından Elveda Derken dizisinde "Zeynep" rolünü canlandırdı. İpsiz Recep adlı yapımda da rol aldı.

2011 yılında kendisiyle aynı mesleği paylaşan oyuncu Buğra Gülsoy ile evlenmiştir. 02 Ağustos 2012 tarihinde Buğra Gülsoy'la olan evliliklerini sonlandırmışlardır.

Diziler

Haziran Gecesi (Duygu) (2004)-Dizi

Elveda Derken (Zeynep) (2007)-Dizi

İpsiz Recep(Ayşe) (2008)-Dizi

Maskeli Balo(Zeynep) (2010)-Dizi

Kirli Beyaz(Zeynep) (2010)-Dizi

Yıllar Sonra(Seda) (2011)-Dizi

Tozlu Yollar(Feraye)(2013)-Dizi

Tatar Ramazan(Ebru)(2013)-Dizi

Milat(Gökçe)(2015)-Dizi

Sinema filmleri

O Şimdi Mahkum (Spiker) (2005)-Sinema

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Prenses Maya) (2006)-Sinema

Romantik Komedi(Zeynep) (2010)-Sinema

Romantik Komedi 2-Bekarlığa Veda(Zeynep) (2013)-Sinema

Tiyatro

Güllü(Güllü) (2007)-Tiyatro

Tatlı Çarşamba(Ellen) (2012)-Tiyatro

Reklam filmleri

Pantene(Reklam)-2007

Seramiksan(Reklam)-2011

Doğuş Çay(Reklam)-2012

Pantene(Reklam)-2013

Programlar

Cinesinema(Program)-2005

Burcu'yla(Program)-2007

Bayram Zamanı(Program)-2007

Benim Yolum(Program)-2008

NTV Yılbaşı(Program)-2009

Bi Dünya Tasarım(Program)-2010,2011,2012,2013

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler