Alaçatı'da aşk kaçamağının faturası belli: 300 Bin TL!

Sosyetik ihanetin bedeli çok ağır oldu. Ototmotivci Can Pekcan ve Nalan Aksoy’un Alaçatı aşk kaçamağı haberini mahkemeye delil olarak gösteren eşi Esra Pekcan 300 Bin TL Tazminatla boşanmayı başardı.

Alaçatı'da aşk kaçamağının faturası belli: 300 Bin TL!

Sosyetenin 'aldatma' davasında Esra Pekcan, otomotivci eşi Can Pekcan ve Nalan Aksoy'un aşk kaçamağı haberini mahkemeye delil gösterince 300 bin TL tazminatla boşandı.  Pekcan Otomotiv'in sahibi eşi Can Pekcan'a, kendisini Nalan Aksoy'la Alaçatı'da aldattığı iddiasıyla 10 milyon liralık tazminat davası açan Esra Pekcan, 300 bin lira maddi tazminat karşılığında boşandı.

Milliyet’in haberine göre; Manevi tazminat istemini reddeden mahkeme, iki çocuğun velayetini anneye verdi. Baba, her çocuk için aylık 5 bin 500 lira iştirak nafakası ödeyecek. İstanbul Aile Mahkemesi'nde önceki gün görülen davanın karar duruşmasına taraf avukatları katıldı. Mahkeme, çifti boşadı. İki çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, babanın haftanın belirli günleri, bayramlar ve tatillerde çocuklarıyla görüşmesini kararlaştırdı.

Mahkeme, babanın her bir çocuk için aylık bin 500 liradan aylık 3 bin lira tedbir nafakası ödemesine, karar kesinleştiğinde ise her bir çocuk için aylık 5 bin 500 liraya çıkartılarak iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Davayı kısmen kabul eden mahkeme, Can Pekcan'ın 300 bin lira maddi tazminat ödemesini hükme bağladı. Mahkeme, Esra Pekcan'ın manevi tazminat istemi ile yoksulluk nafakası talebinin ise reddine karar verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz