Yaralı çocuk kurtarılamadı

Çukurca'daki 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Yaralı çocuk kurtarılamadı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında, havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da yaşamını yitirdi.

PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen saldırıda havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan Viyan Kanat'a ilk müdahale Çukurca Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

KANAT KURTARILAMADI

Ardından Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edilen küçük kız, yapılan müdahaleye rağmen, hayatını kaybetti.

Çukurca ilçesinde PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına havan mermisiyle saldırı düzenlenmiş, bu sırada havan mermisi isabet eden 12 yaşındaki Doğan Kanat yaşamını yitirmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatını kaybeden 12 yaşındaki Doğan ve 5 yaşındaki Viyan Kanat'ın cenazeleri Narlı köyünde defnedildi.

2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden çocukların cenazesi, Van'daki otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Narlı köyüne getirilen cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz