Narin cinayetinde yeni detay, Muhtar: "Sol bacağı kopan kızı amcası çuvalın içinde bana getirdi"

Sol bacağının diz kısmından koptuğu öğrenilen ve bir saat önce otopsi işlemleri tamamlanarak toprağa verilen Narin Güran cinayetinde şoke eden ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Narin cinayetinde yeni detay, Muhtar:

21 Ağuston gününden beri kendisinden haber alınamayan Narin kaybolmasının 19.gününde evinin yakınındaki Eğertutmaz Deresinde bulunmasıyla beraber gözler tekrar ailesine çevrilmişti ve bu sabah itibariyle Salim Güran’ın yanı sıra anne, baba, amcalar ve diğer aile bireylerinin de gözaltına alınmasıyla beraber gözaltı sayısı 24’e çıkmıştı.

Olayın tanıklarından Köy Muhtarı’nın itirafına göre,  gözaltındaki amcası Salim Güran, cesedi göle atması için şahsa teslim etmiş. İsmi verilmeyen itirafçının ifadesine göre, “Narin’in amcası Salim Güran, sol bacağının diz kısmından kopmuş olduğu Narin’i dereye atmam için çuval içerisinde bana getirdi.

Planlanarak işlendiği düşünülen cinayetin kilit noktası whatsapp yazışmaları. Türkiye’nin silinen yazışmalar için META ile görüştüğü düşünülüyor. Otopsiye götürülen #Narin’in vücudundan toplamda 91 nümune alındı.

Gelen #sondakika bilgisine muhtardan sonra itirafçı sayısı 2 oldu.

Haber: Mahfuz EKİN

Kaynak: Diyarbakır Söz