Henüz 20 yaşındaydı Gözde Aydın, tabancayla intihar etti!

Ne demeli, nasıl bir haber yazılmalı bilinmez. Gün be gün gençlerin intihar haberleri geliyor. Samsun’da Açıköğretim Lisesi öğrencisi 20 yaşındaki gencecik Gözde Aydın’ın intihar ettiği öğrenildi. Gözde Aydın’ın neden intihar ettiği bilinmezken, babasının ruhsatlı silahıyla intihar ettiği öğrenildi. Gözde Aydın gencecik yaşında yaşama gözlerini yumdu.

Henüz 20 yaşındaydı Gözde Aydın, tabancayla intihar etti!

Samsun’da Açıköğretim Lisesi öğrencisi olan 20 yaşındaki gencecik Gözde Aydın babasının ruhsatlı tabancasıyla intihar ettiği iddia edildi. Polis ise olayla ilgili soruşturmayı derhal başlattı.

DHA’dan Hakan ÇELİKBAŞ’ın haberine göre;  Olay, akşam saatlerinde Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi Akıncılar Sokak'ta yaşandı. Açıköğretim Lisesi öğrencisi olan 20 yaşındaki Gözde Aydın ailesiyle beraber evlerinde otururken yatak odasına gitti. Söylenenlere göre bir süre sonra emekli uzman çavuş olan babasının komidinin üzerinde bıraktığı silahı alarak göğsüne tek kurşun sıkan Gözde Aydın ağır biçimde yaralandı. Silah sesi üzerine odaya giren aile ise kızlarını kanlar içinde buldu ve şok oldu. Olay yerine çağırılan ambulans ile özel hastaneye götürülen genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamadı. Yakınları Gözde Aydın'ın herhangi bir sorununun olmadığını belirtti. Gözde Aydın'ın cesedi ise otopsi yapılması için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmayı hemen başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz