En büyük yatırım huzur yapılandır

Bir süre öncesine kadar terör olaylarının meydana getirdiği olumsuzluklarla gündeme gelen Diyarbakır’ın 400 bin nüfuslu Bağlar İlçesi, son yıllarda sağlanan huzur ortamı ve yapılan belediyecilik hizmetlerinin getirdiği değişimle geleceğe umutla bakıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Ekim Pazar günü kente yapacağı ziyaret öncesinde değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Diyarbakır’a çok büyük hizmetler kazandırıldı. Ancak bana göre en büyük yatırım, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimizin sağladığı huzur ortamıdır.” diye konuştu.

En büyük yatırım huzur yapılandır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın’daki maden kazası nedeniyle geçen hafta son anda ertelemek zorunda kaldığı Diyarbakır gezisini bu hafta gerçekleştirecek. Erdoğan, 23 Ekim Pazar günü saat 14.00’da İstasyon Meydanı’nda vatandaşlarla buluşarak aynı zamanda yapım tamamlanan bir çok eser ve hizmetin açılışını gerçekleştirecek. 36 İl’den büyük olan Bağlar İlçesi, terör olaylarının pençesinden kurtulduktan sonra yapılan hizmetler ve gerçekleştirilen belediyecilik hizmetleriyle değişimi yakaladı.

“BÖLGEMİZ HUZURLU BİR BÖLGE HALİNE GELDİ”

Diyarbakır ve bölgenin sağlanan huzur ortamının etkisiyle büyük bir değişim içerisine girdiğini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman olduğu gibi halk tarafından büyük coşkuyla karşılanacağını dile getirdi.

Beyoğlu,”Bölge terörden kaynaklı makus talihini yendi. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güvenlik anlamında atılan adımlar, yapılan hizmetler, gerçekleştirilen yatırımlar ve halk nezninde oluşan güven duygusuyla yıllardır hayal ettiğimiz huzur ortamını yakaladık. Halkımız bu ortamın bozulmasına imkan vermeyecektir. Binlerce insan kentimizi ziyaret ediyor, sokaklarımız cıvıl cıvıl, bölgenin her karışında huzurun izleri var. Bunun değeri milyon dolarlarla tarif edilemez. Bu yüzden en büyük yatırım, devlet-vatandaş eliyle sağlanan huzur ortamıdır. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliği şiarıyla devasa hizmetlere imza attık. En önemlisi, sokak sokak ev ev gezerek her vatandaşımızın yaşamına dokunduk. Cumhurbaşkanımızı büyük bir özlem ve muhabbetle karşılayacağız inşallah.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz