Dört ilçe için temayül yoklaması!

AK Parti, Ergani, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir İlçe Teşkilat başkanları için, temayül yoklaması yapacak.

Dört ilçe için temayül yoklaması!

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Genel Merkezi tarafından görev değişikliğine gittiği, merkez Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar ile Ergani İlçe Teşkilat başkanları için, temayül yoklaması yapacak. Cuma ve Cumartesi günü yapılacak temayül yoklamasında teşkilat delegeleri oy kullanacak.

DÖRT İLÇEDE TEMAYÜL YOKLAMASI

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatından alınan bilgiye göre, Dört İlçe Teşkilat Başkanlığı için aday olan isimler, temayül ve mülakata tabi tutulacaklar. Buna göre, Cuma günü sabah saat 10.00’de Merkez Yenişehir İlçe Başkanlığında, saat 15.00’te ise merkez Kayapınar İlçe Başkanlığında ilçe kademeleri ve Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla, temayül yoklaması yapılacak.

Cumartesi günü de sabah saat 10.00’de Ergani İlçe Başkanlığı için, saat 15.00’te ise Merkez Bağlar İlçe Başkanlığı için temayül yoklaması yapılacak.

ADAY ADAYI BAŞVURULARI

İl Başkanlığına aday olan isimler, o ilçenin temayül yoklaması saatine kadar Adaylık Formu doldurup, İlçe Başkanlığına başvurabilirler.

Temayül yoklamasından sonra aday adayları İl Koordinatörlüğü tarafından mülakata alınacak. Ak Parti Diyarbakır İlçe Başkanlıklarındaki değişim süreçlerinin önümüzdeki hafta da devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz