Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, "Siyaseti bırakmam!"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, “siyasi bırakacağına” dair iddialara sert tepki göstererek, “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Kirli oyunlar, sergilenen organizeli linç girişimleri beyhudedir” dedi.

Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu,

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamaların, yurtdışı destekli troller tarafından çarptırıldığını belirterek, siyaseti bırakacağına dair iddialara da sert dille tepki gösterdi.

SİYASETİ BIRAKMAM


Kendi sosyal medya hesabında konuya ilişkin açıklama yapan Ensarioğlu, şu ifadelere yer verdi. “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.

KİRLİ OYUNLAR YAŞANIYOR

Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz.

Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim. Saygılarımla. “

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz