Sözleşme imzalandı

Batman Belediyesi ve Tüm Bel-Sen Batman İl Temsilciliği arasında sürdürülen görüşmeler toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla sonuçlandı.

Sözleşme imzalandı

Batman Belediyesi ve Tüm Bel-Sen Batman İl Temsilciliği arasında sürdürülen görüşmeler toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla sonuçlandı.

                                

İŞÇİLER RAHAT NEFES ALDILAR

Batman Belediyesi ve Tüm Bel-Sen Batman İl Temsilciliği arasında 2012-2013 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye meclis salonunda yapılan toplu sözleşme imza törenine Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Başkan Yardımcıları Gülistan Akel, Hamza Ayiş, Mustafa Tuğyıldız, Tüm Belsen Yöneticileri Ahmet Bülent Tekik, M.Vesim Bozkur, Şükrü Gültekin, Hüseyin Kalkan katıldı. Sözleşme gereğince, yılda her bir memura 4 ikramiye verilecek. 8 Aralık Kesk Haberleri'>Kesk kuruluş yıldönümünde 200, 21 Mart

Nevruz Bayramı'nda 200, 1 Mayıs Emekçi Bayramında 200 lira olmak üzere toplam 4 ikramiye verilecek. Ayrıca 500 lira olan toplu iş sözleşme ödeneği 2012 yılı için 550, 2013 için de 600 lira olarak belirlendi.

KADINA ŞİDDET UYGULAYAN MEMURA PARA YOK

Sözleşme kapsamında 21 Mart Nevruz Bayramı'nda tüm memurlar ücretli izinli sayılacak. Eşine şiddet uygulayan memurun toplu iş sözleşme ödeneği kesilecek. Sözleşme kapsamında vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için Kürtçe dilinin teşvik edilmesi sağlanacak. Toplam 206 memuru ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreninde söz alan Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, anlayış olarak emekçinin yanında olduklarını ve imkanları ölçüsünde görüşmeler esnasında yapıcı olduklarını belirterek memnuniyetini dile getirdi. Tüm Bel-Sen yetkilileri de sendika ve emek mücadelesinin devam edeceğini vurgulayarak, sözleşmenin tüm emekçilere hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler