DTSO'da seçime doğru!

Mart 2013’te yapılacak Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için kulis çalışmaları hızlandı. Adaylık için ismi geçenlere Eski Bakan Salim Ensarioğlu’nun oğlu Siraç Ensarioğlu da eklendi. 7 aylık süreçte başka adayların da çıkması bekleniyor.

DTSO'da seçime doğru!

Diyarbakır iş dünyasında Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için kulis çalışmaları erken başladı. Büyük bir rekabetin yaşanması beklenen seçimlere 7 ay kala adaylar ön plana çıkıyor. Galip Ensarioğlu’nun AK Parti’den milletvekili olmasıyla koltuğa oturan mevcüt başkan Remzi Can adaylıkla ilgili kesin bir karar veremezken,adaylı için bir çok isim üzerinde duruluyor. Çarşaf listenin uygulandığı ,ticaret ve iş dünyasıyla ilgili hemen her kesimin oy kullandığı seçimlerle ilgili sürpriz  isimler konuşulmaya başlandı.

ENSARİOĞLU İDDİASI KONUŞULUYOR

Devlet Eski Bakanı Mehmet Salim Ensarioğlu’nun oğlu avukat Siraç Ensarioğlu’nun aday olmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Ensarioğlu ailesinin doğrulamadığı adaylık için şimdilik nabız yoklandığı, iş ve ticaret dünyasından da Ensarioğlu’nun aday olması yönünde talepler geldiği kaydediliyor. Ensarioğlu, bir dönem DP Diyarbakır İl Başkanlığı da yapmıştı.

Şu ana kadar resmi olarak hiçbir aday kesinleşmezken, seçime kadar yeni isimlerin ön plana çıkması bekleniyor. Mart 2013’te yapılacak seçimlerin bugüne kadar görülmemiş bir rekabete sahne olacağı tahmin ediliyor. Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz