Eğitime yeni tesisler!

Diyarbakır Vali Yardımcısı Remzi Kattaş ile İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, yapımı tamamlanıp eğitim-öğretim yılına yetişen okul ve pansiyonlarda incelemelerde bulundu.

Eğitime yeni tesisler!

Bağlar ilçesinde bulunan Molla Gürani İlkokulu, Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan incelemelere Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş da eşlik etti. İlk olarak Molla Gürani İlkokulu’na geçen Kattaş ve Hurata’yı okul müdürü Tevfik Pakdemir karşıladı. Kattaş ve Hurata, daha sonra öğretmenler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

OKUL VE PANSİYONLAR

Ardından Bağlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul müdürü Şirvan Kılınç’ın karşıladığı Kattaş ve Hurata, burada yapımı tamamlanan pansiyon ve okulda incelemelerde bulundu.

Son olarak TOBB Ferdi Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçen Kattaş ve Hurata, okul müdürü Ömer Yıldırım tarafından karşılanarak, burada yapımı tamamlanıp henüz hizmete girmemiş olan pansiyonda incelemelerde bulundu. Kattaş ve Hurata, yüklenici firmaya tespit edilen aksaklıkların giderilmesi konusunda talimat verdikten sonra okuldan ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz