2024 Green Card sonuçları açıklandı mı?

2024 Green Card Sonuçları Açıklandı mı? Çekiliş Sonucu Ne Zaman Açıklanacak?

2024 Green Card sonuçları açıklandı mı?

Green Card sonuçları açıklandı mı? Kasım ayında tamamlanan başvuru aşamasından sora en çok merak edilen sorunun cevabı 4 Mayıs tarihinde verilecek. Green Card/ Yeşil Kart talihlileri 4 Mayıs’ta açıklanarak resmi web sitesinden duyurusu yapılacak.

2024 Green Card sonuçları açıklandı mı? 

DV Lottery ekranından açıklanacak Green Card çekiliş sonuçları başvuru sahipleri tarafından merakla bekleniyor. Amerika'da çalışma ve oturum izni hakkı tanıyan uygulama için geri sayım başladı.  Yeşil Kart çekiliş sonuçları nereden öğrenilir? 
4 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında başvurularını tamamlayan başvuru sahipleri DV Lottery resmi sisteminden sonuçlarına ulaşacak. Green Card başvuru sonucu başvuru işlemi esnasında verilen teyit numarası ile kontrol edilebilecek. 

www.dvlottery.state.gov adresi üzerinden sorgulamalar tamamlanabilecek. Başvuru sahipleri teyit numarası forma yazılan hali ile Confirmation Number ile sorgulamalarını yapabilecekler.

GREEN CARD NEDİR?

Green card, veya resmî ismiyle Permanent Resident Card, Amerika Birleşik Devletleri Göçmenlik ve Vatandaşlık Yasası uyarınca Amerika’da daimi ikamet ve çalışma hakkını veren ve bu hakkın verildiğine delil olması için verilen bir onay kartıdır.
 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler