Yılmaz'dan, Müdürlere Uyarı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş müdürlerini uyararak, vatandaşı rencide edecek ve incitecek davranışlardan kaçınılmasını istedi.

Yılmaz'dan, Müdürlere Uyarı

DİYARBAKIR-Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, kamu kurum ve kuruluş müdürlerini uyararak, vatandaşı rencide edecek ve incitecek davranışlardan kaçınılmasını istedi.

Kaymakam Yılmaz, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda, vatandaşa güler yüzlü davranılmasını isteyen Kaymakam Yılmaz, vatandaşı rencide edecek ve incitecek davranışlardan kaçınılmasını istedi.

MÜDÜRLERE UYARI

Bu tür toplantıları her ay mutlaka yaptıklarını, kamu kurum ve kuruluş daire müdürleri ile sorunları ve çözümleri birlikte ele aldıklarını anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Her zaman için azimli yöneticilere destek olacağım ve önlerini her platformda açacağım. Vatandaşa hizmet veren kamu binalarının temiz, düzenli ve konforlu olması gerekiyor. Vatandaşların müracaatına gerekçeli ve yazılı olarak cevap verilecek. Gelişigüzel, keyfi uygulamalarla vatandaşa muamele edilemez. Kamu kurumları herkese eşit ve adil bir şekilde faaliyetlerini uygulamalıdır. Bunun için de kamu görevlilerin eğitilmesi, güler yüzlü ve sabırla hizmetini yürütmesi gerekir."

Kaynak: Diyarbakır Söz