VİDEO - Düğün dönüşü akrabalar çatıştı

Düğünden dönen ailenin otomobili, husumetli akrabaları tarafından taşla ve silahla saldırı yapıldı. Şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, 6 kişi gözaltına alındı.

VİDEO - Düğün dönüşü akrabalar çatıştı

Merkez Sur ilçesinde, düğünden dönen ailenin içinde olduğu 2 otomobile, husumetli oldukları akrabaları tarafından tabanca ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken, soruşturma kapsamında 6 şüpheli gözaltına alındı.

DÜĞÜNDEN DÖNERKEN

Olay, dün akşam saatlerinde Sur ilçesinin kırsal Yeşil Mahallesi'nde meydana geldi. Sur ilçe merkezindeki kınadan dönenlerin bulunduğu 2 otomobile dün kırsal Yeşilli (Tavuklu” Mahallesi’nde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen bazı akrabaları tarafından silahla ve taşla saldırıda bulunuldu. Çocuk ve kadınların da bulunduğu araçlarda can kaybı ve yaralanan olmadı.

Saldırıda, kent merkezindeki hastaneye gidernlerin bulunduğu karşı yönden gelen bir otomobile de mermi ve taş isabet etti. İhbar üzerine bölgeye Jandarma Ekipleri sevk edildi. Saldırıda olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

SALDIRI KAMERADA

Saldırı anı araçlardan birinde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde seyir halinde olan otomobillerin yolunun bazı araçlarla kesildiği ve yol kenarında bekleyen kişilerin otomobillere taşla ve silahla saldırıda bulunduğu yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz