Tedavi sonrası eve dönerken!

Diyarbakır'daki bir hastanede ışın tedavisi gören amca ile yeğeni, eve dönerken geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybetti.

Tedavi sonrası eve dönerken!

Işın tedavisi gören amcasının hastanedeki işlemlerini tamamladıktan sonra Diyarbakır'dan Viranşehir'e dönen amca ve yeğen, özel tomobillerinin kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, öğle saatlerinde Viranşehir- Diyarbakır karayolunun 9'uncu kilometresindeki Demirci Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Diyarbakır'daki bir hastanede "ışın tedavisi" gören amcasıyla birlikte Viranşehir'e özel otomobiyle dönen Sabri Gezen, idaresindeki 34 HV 7358 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlandı.

TEDAVİDEN DÖNERKEN

Takla atarak durabilen ve hurdaya dönen otomobilde amca İhsan ile yeğen Sabri Gezen ağır yaralandı. Kazayı görenlerin çağırdığı ambulansla amca ve yeğen Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan amca ile yeğeni, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. İhsan ve Sabri Gezen'in cesedi otopsi için morga konulurken, kazayı duyarak hastaneye gelen yakınları ise sinir krizi geçirip, ağıt yaktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler