Sokakta infaz edildi!

33 yaşındaki Hilal Kar, sokak ortasında infaz edildi. Polis, cinayetin 1.5 yıldır ayrı yaşayan imam nikahlı eşi tarafından işlendiği ortaya çıkardı.

Sokakta infaz edildi!

Remzi ETİĞ

DİYARBAKIR(SÖZ)- Merkez Bağlar ilçesinde sokakta yürürken tabanca ile başından vurulan Hilal Kar (33), hayatını kaybetti. Polis, kaçan şüphelinin Kar ile 1.5 yıldır ayrı yaşayan imam nikahlı eşi olduğunu belirlerken, şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

YOLDA YÜRÜRKEN İNFAZ EDİLDİ         

Olay, dün sabah saatlerinde Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 798'inci Sokak'ta meydana geldi. Sokakta yürüyen Hilal Kar'a, arkasından yaklaşan kişi tarafından tabanca ile ateş edildi.

BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Hilal, başına isabet eden kurşunla kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan kişi ise, kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin incelemesinde, Hilal Kar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

CİNAYETİN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Kar'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.  Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis kaçan şüpheli için kapsamlı soruşturma başlattı. Alınan istihbarı bilgiler ile bölgedeki güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili görüntülerden yola çıkara, cinayetin failini belirledi.

İMAM NİKAHLI EŞİ KATİL ÇIKTI

Polis Kar’ı başından vurarak öldüren kişinin olay yerinde taksiyle kaçan ve 1.5 yıldır ayrı yaşayan imam nikahlı eşi M.D’nin olduğunu ortaya çıkardı. Cinayetin neden işlendiğine dairbir dizi iddialar gündeme getirilirken, olayın namus meselesi olabileceği ifade edildi. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler